Adaugat in CRONICI - in data de 21st March 2004

21.03.2004: Steaua – Rapid = 3-3 [Etapa 17]

Meciul cu rapid a fost unul foarte asteptat, ca dovada si umplerea pana la refuz a stadionului. A fost un meci in care am trecut prin toate starile sufletesti posibile, dar si un meci cu ocazia caruia politia ne-a creat din nou mari probleme: mesaje confiscate aiurea, incercari de distrugere a pregatirilor coregrafiei, insulte, amenintari, intimidari. Pe langa abuzurile politiei, am mai avut de-a face si cu greutatile create chiar de oficialii clubului nostru care au sufocat gardul Peluzei Nord cu reclame! Ca urmare, grupurile ULTRAS si VACARM au realizat un protest comun fata de aceasta actiune: �MULTA RECLAMA, PUTIN ULTRA�!�
Grupurile prezente la acest meci au fost ULTRAS cu sectiunile AIUD si BRASOV, VACARM, TITAN BOYS, NUCLEO, TINERETULUI KORPS, INSURGENTII si WARRIORS.
Grupul ULTRAS a continuat sa protesteze fata de actiunile politiei prin mesajele: �LIPSA ULTRASILOR DIN TARA VA FACE FENOMENUL SA MOARA!� si �REZISTENTA ULTRAS!�.
Pe langa aceste mesaje au mai fost afisate mesajele: �IN TARA NOASTRA PERFECTA ULTRASII SUNT UNICA PIESA DEFECTA!� (realizat de sectiunea Brasov a grupului nostru si care s-a referit la articolele din ziare, la reportajele de la televiziuni care ne condamna mereu numai pe noi si ne arata cu degetul ca principalii vinovati cand se intampla ceva rau pe stadioane!), �voi IMPOTRIVA TUTUROR…FANII AMICITIILOR!� (adversarii nostri au tipat in gura mare ca lupta singuri impotriva tuturor, dar s-au infratit cu oltenii si cu timisoara). Din pacate, doar cu aceste mesaje am putut intra in stadion pentru ca militienii au dat iar dovada de prostie si de exces de zel. Celelalte mesaje oprite au fost: �LEGENDA, MIT?! NICIODATA UN CLUB CA rapid!�, �giulesti: UN CARTIER SARAC SUSTINE UN CLUB SARAC!�, �PRESA MINCINOASA � UN PLEONASM DE MARE CLASA!�, �UN JANDARM MAI PUTIN…MAI MULTE SANSE SA TRAIM!�, �ULTRASI IN SPITALE, M.I. (min de interne) FACE AVANSARE!�, �PT VOI O BAIE E CA PREMIUL LOTO CEL MARE!�, �rapid � TRECUT FARA GLORIE SI RUSINI IN ISTORIE!�, �VOI IN NUMAR MARE DOAR LA BERE SI GRATARE!�, �PT VOI PRIMA ZI DE SCOALA… ULTIMA NOAPTE DE LIBERTATE!�, �petrescu IL IUBESTE DOAR PE CEL CARE-L PLATESTE!�. Si grupul VACARM a avut de suferit ca urmare a mesajelor realizate: �PRESEDINTE BISNITAR…JUCATORI IN CALENDAR…SUPORTERI A 7-A LA SERAL!�, �DISTRUGETI-I!�. Si aceste mesaje au fost confiscate, iar membrii grupului au primit amenintari cu dosare penale! GABORI ASASINI!
Coregrafia a avut ca idee dragostea fata de culorile clubului nostru: din toate culorile iubim doar rosu si albastru. Coregrafia a constat in 3000 de steaguri de 1m/0,75m colorate, iar in centrul peluzei o inima ros-albastra din placute care dadea impresia unei amprente. Rezultatul nu a fost insa cel asteptat! Acest fapt nu ne descurajeaza, ci dimpotriva, ne ambitioneaza!
La capitolul cantat am stat bine in prima repriza, in cea de-a doua multi dintre cei care ocupat locuri in Peluza Nord dezamagind.

st-rapid_04_01

Subiecte asemanatoare: