Adaugat in CRONICI - in data de 31st July 2005

31.07.2005: Steaua – Dinamo = 2-3 [Supercupa]

Steaua – Dinamo . Un derby , un meci al orgoliilor pe care l-am asteptat cu totii.
Ne-am intilnit cu citeva ore inainte de meci cu restul grupurilor steliste din Peluza Sud.
Grupul nostru a fost prezent in efectiv complet; fiind prezenti toti membrii + baietii din
Sibiu , Brasov si Aiud.
Formind o coloana de aproape 200 de persoane , am plecat pe jos spre stadionul din parcul cu platani.Rivalii nostri nu au fost zariti nicaieri in oras , decit in citeva cazuri nefericite cind masinile lor au oprit in apropierea noastra .
A existat un mic incident pe drum cu jandarmii, acestia incercind sa retina citiva baieti, dar au renuntat dupa scurt timp lovindu-se de rezistenta si de tevile noastre.
Am intrat pe stadion cu aproape o ora inainte de meci. Peluza Sud a pregatit o coregrafie pe pinza la acest derby, ce infatisa un “capcaun”, imbracat in tricou cu PCH,care se uita nedumerit la un puzzle pe care tot stadionul l-a inteles . Pe acest puzzle era scris cuvintul ,idee completata de mesajul de pe gard : .
In momentul in care pinza a coborit s-a aprins o fumigena mare care a continuat sa imprastie fum portocaliu in jur 6 – 7
minute(Multumim pe aceasta cale baietilor de la Ultras Nurenberg pentru prezenta si pentru ajutorul oferit).
La primul gol , in sectorul nostru, s-a aprins si o torta care a aterizat pe gazon.
Au fost prezente toate grupurile Sudului Stelist. Am stat grupati si am cintat pe toata durata meciului . Baietii de la Stil Ostil au prezentat o coregrafie de grup la inceputul reprizei a doua ce infatisa logo-ul lor.
Mesajele realizate de grupul nostru au fost: “De ce va feriti de formularea adevarata..underground = defiintare mascata”, “toti copii la brigate pt cotizare..mergeti 5 insi in orice deplasare”, “la aeroport ultrasi rebeli…pch la deconturi mereu fideli”.
Despre rivali nu sunt prea multe de spus, ei fiind de ceva timp in cadere libera. Au prezentat din nou o coregrafie publicitara, reusind sa starneasca zambetele multora dintre noi. Nerusinarea lor de a face acel mesaj referitor la sponzorizarea PN Steaua de catre club atat timp cat ei sunt inca sustinuti in mare parte de conducerea clubului lor este incredibila.

Subiecte asemanatoare: