Adaugat in CRONICI - in data de 30th April 2006

30.04.2006: Steaua – Rapid = 0-2 [Etapa 25]

Iata ca de ceea ce ne temeam nu am scapat. Oboseala acumulata in ultimele 6 saptamani in care am jucat intr-un ritm infernal, si-a spus cuvantul in aceasta seara. Si daca peste oboseala fizica se poate trece cu recuperare si exercitii, pentru cea psihica sunt necesare alte metode. Noi vom continua sa incurajam echipa in toate meciurile ce le mai are de sustinut in campionat, cu totii sperand intr-un nou titlu, dar castigat mult mai clar decat cel de anul trecut. Ne asteapta partide grele, la distanta foarte scurta una de cealalta, si jucatorii ar trebui sa se trezeasca din amorteala ce i-a cuprins.

La acest meci am fost prezenti in numar ridicat, atat noi cat si Sud-ul in general. Multe steaguri pe 2 bete, la fel de multe de fluturat, au creat o atmosfera frumoasa in zona noastra. S-a cantat pe tot parcursul meciului, din ce in ce mai tare dupa fiecare gol primit, pentru a le da curaj jucatorilor nostri si nu ne-am oprit decat dupa ce echipele au parasit terenul.

De apreciat activitatea celor din Peluza Nord ce au afisat un numar mare de mesaje la inceputul partidei, aplaudate de un intreg stadion, precum si coregrafia comuna de la inceputul reprizei a II-a. La fel ca si la celelalte partide importante din acest sezon, alaturi de echipa noastra au fost si baietii de la CSKA, ce au avut un mesaj special pentru cei ce au ca simbol niste animale.

Subiecte asemanatoare: