Adaugat in CRONICI, VIDEO - in data de 5th August 2006

05.08.2006: Steaua – Craiova = 3-0 [Etapa 2]

Am jucat cu o echipa ce a reusit sa promoveze in Liga 1 anul acesta. Olaroiu nu a folosit echipa standard si bine a facut, pentru ca nu avea rost, rezervele noastre invingand fara drept de apel o echipa ‘de top’ dupa cum o lauda patronul ei.

Am incercat sa cantam pe toata durata partidei, chiar daca am fost mai putini decat in mod obisnuit, nivelul vocal nefiind totusi unul foarte ridicat, mai ales spre finalul meciului. Vizual am avut multe steaguri pe 2 bete si de fluturat, precum si un mesaj pentru complexatii din craiova: “incercand in zadar sa va depasiti conditia, bbbah iar gresirati divizia”.

Si de aceasta data, desi credeam ca in ultima vreme fenomenul a scazut, au fost probleme cu jandarmii in afara stadionului. La prima poarta de acces am fost opriti sa intram cu un steag pe 2 bete pe care scria “Atentie torte” pe motivul ca nu avem voie cu torte in stadion !!!. O alta discutie a fost atunci cand unii membrii ai peluzei SUD au fost opriti sa intre in stadion imbracati cu tricourile campaniei “Basarabia pamant Romanesc“. Mai mult, un mesaj cu acelasi inscris a fost interzis a fi introdus pe stadion sub motivul ca ‘incita la ura nationala’ !!!. Dupa lungi deliberari si cereri de a se arata exact legea care interzice acel mesaj, a fost facut un proces verbal de retinere pe care il puteti vedea mai jos.

Subiecte asemanatoare: