Adaugat in CRONICI - in data de 23rd August 2006

23.08.2006: Steaua-Standard Liege = 2-1 [Turul III Preliminar CL]

Si iata ca s-a intamplat�s-a intamplat ceea ce tuturor poate ca la un moment dat ne era frica sa visam pana de curand , sa ne inchipuim ca vom putea vedea numele echipei noastre iubite pe tabloul principal al celei mai importante competitii intercluburi din Europa si poate chiar de pe intregul mapamond.

Si s-a intamplat intr-o seara calduroasa de miercuri, cand echipa noastra, sustinuta de peste 55 000 de suflete , a reusit sa acceada in GRUPELE UEFA CHAMPIONS LEAGUE in urma victoriei cu scorul de 2-1 impotriva celor de la standard liege.

Am luat loc in peluza cu o ora inaintea inceperii partidei, observand cum stadionul este aproape plin cu oameni din capitala, cat si cu suporteri sositi din toate colturile tarii. Ca prezenta ultra, putem afirma ca a fost poate cea mai reusita seara din ultimii ani, prezentandu-ne la stadion in efectiv complet, cu toate materialele si incurajand necontenit echipa, alaturi de celelalte grupuri din Peluza Sud. La inceputul partidei am afisat pe gard un mesaj de dimensiuni considerabile �In drumul spre glorie, obtineti aceasta victorie�, un mesaj imbarbator la adresa echipei, ce s-a dovedit de bun augur la finalul partidei. S-a cantat necontenit, imaginea completandu-se prin steagurile de doua bete si prin fluturarea permanenta a 3 steaguri de dimensiuni considerabile. O seara minunata asadar, incununata de aceasta imensa realizare a echipei noastre, o partida la sfarsitul careia am ramas inmurmuriti la auzul intonarii imnului Uefa Champions League, completat de focuri de artificii si de sute de faclii aprinse de spectatorii prezenti la meci.

S-a intamplat aseara, 23 August 2006 pe un stadion din Bucuresti, nefiind greu de dedus ca poate fi vorba de o singura echipa din Romania� STEAUA BUCURESTI.
st-standard_02 st-standard_10 st-standard_11

Subiecte asemanatoare: