Adaugat in CRONICI - in data de 28th October 2006

28.10.2006: Steaua – Unirea Urziceni = 3-0 [Etapa 13]

Inca un meci in care cel ce pupa steagul rapidului si se batea cu pumnul in piept pentru acele culori, nu reuseste sa miste nimic in fata echipei noastre. Un meci inchis in prima repriza, cand jucatorii Urziceni-ului au incercat sa faca tot posibilul pentru a obtine punctul mult visat. Nu au reusit decat sa ii faca pe jucatorii nostri sa vina de la vestiare cu si mai mare determinare de a transa meciul fara drept de apel, lucru ce s-a si intamplat, odata cu deschiderea scorului si apoi cu majorarea ulterioara. Speram ca golul marcat de Nicolita sa semnalizeze revirimentul sau, pentru a putea profita de ambitia si daruirea acestuia in meciul crucial de miercuri cu Real Madrid.

Si la acest meci, grupul nostru a fost prezent intr-un numar considerabil, si alaturi de toti membrii peluzei SUD, am reusind sa realizam o atmosfera foarte frumoasa pe toata durata partidei. De remarcat faptul ca s-au fluturat neincetat, peste 15 steaguri, din care 2 foarte mari, realizandu-se astfel o foarte frumoasa prezenta pe plan vizual.

Despre suporterii Urziceni-ului nu avem nimic de spus, acestia fiind practic inexistenti, doar un steag intins pe scaunele din fata lor atestandu-le prezenta ca simpli spectatori.

Totusi, in mintea noastra deja este meciul de miercuri, cel ce poate fi hotarator pentru ramanerea echipei noastre in Liga Campionilor.
Poze Steaua-Unirea Urziceni = 3-0 [Etapa 13]

Subiecte asemanatoare: