Adaugat in CRONICI - in data de 10th December 2006

10.12.2006: Craiova – Steaua = 0-0 [Etapa 19]

Ultima etapa a acestui an competitional prelungit, a insemnat deplasarea la Craiova, oras rival pe care nu-l mai vizitasem campionatul trecut datorita retrogradarii echipei oltene. Prezenta buna a stelistilor in Banie, aproape 500 de insi (Bucharest only) urmand echipa, cu microbuze si masini personale. Au fost prezente toate grupurile organizate steliste din ambele peluze. Peste 150 de sudisti au insotit echipa, imbarcati in 7 microbuze si cateva masini personale.
Drum fara probleme, efectuat pe ruta Bucuresti-Pitesti-Craiova, ruta ce ne-a scutit de ceva timp pierdut. Peluza Nord a calatorit pe o ruta ocolitoare, datorita jandarmilor care cunosteau locul de intalnire. A fost un drum incarcat de voie buna, lipsit de escorta pana in apropierea urbei oltene. Au lipsit pana si traditionalele pietre aruncate prin satele din imprejurimile Craiovei.
Grupul nostru a fost prezent aproape in intregime la Craiova si a afisat mesajul: “La <> Craiova a votat cu Bula”, mesaj ironic datorat exponentilor peluzei oltene.
Pe stadion, sectorul oaspeti a fost colorat pe tot parcursul meciului de materialele grupurilor. La intrarea pe teren a echipelor, sectorul a prins viata, cateva sute de stegulete formand un model ce avea la baza culorile clubului. Mesajul de pe gard, “Keep walking in Europe” s-a vrut un imbold pentru jucatori de a continua lupta pentru gloria clubului nostru. Modelul coregrafiei trebuia sa fie altul pentru ca ne asteptam la alte dimensiuni ale sectorului.
In timpul coregrafiei s-au aprins multe torte in primele randuri, si s-au aruncat pe pista multe “bombe”, toate acestea intregind parca spectacolul coregrafic. S-au fluturat pe tot parcursul meciului o multime de steaguri, care au transformat sectorul intr-o pata de culoare pe stadionul oltean.
Oltenii au fost in protest o parte din meci, protest impotriva conducerii, dupa scandalul dubios petrecut cu 2 zile inainte de meci. Au aprins apoi si ei cateva torte si si-au pus steagurile pe gard in a 2-a repriza. Mesaje neinspirate ale oltenilor la adresa noastra, mesaje care poate erau mai bune daca erau adresate propriei peluze.
Din punct de vedere vocal, s-a cantat bine in prima repriza si la inceputul celei de-a doua si mai slab pe final, influentati si de rezultat. Plecarea jucatorilor la vestiare, fara a saluta cele 2 peluze a inflamat spiritele, cu totii fiind din nou uimiti de tupeul unor jucatori care uita parca ca ei sunt trecatori in comparatie cu noi si cu Steaua.
Poze Craiova – Steaua = 0-0 [Etapa 19]

Subiecte asemanatoare: