Adaugat in CRONICI - in data de 7th April 2007

07.04.2007: Steaua-Dinamo = 2-4

Marele derby. Un meci la care am decis ca trebuie sa participam, sa aratam celor ce ne arata cu degetul, pentru ce traim. Din pacate, atmosfera senzationala din peluzele stadionului Ghencea, nu a reusit sa ii mobilizeze pe cei 11 jucatori in asa fel incat sa castige partida. Chiar daca jocul a fost relativ bun, am fost invinsi fara drept de apel, de la acest meci hotarandu-se practic campioana Romaniei.
La inceputul meciului a fost afisat in ambele peluze acelasi mesaj “Fotbalul fara noi nu are culoare”. Apoi au urmat fumigenele ros-albastre aprinse in peluza nord si tortele si fumigenele colorate in sud.
Mesajele ce au fost afisate la acest meciu au fost: “Pristina 10 februarie jandarmeria joaca in deplasare“, “Pentru voi zile si nopti din viata noastra am rupt, voi nu va deranjati nici macar sa ne salutati, “Cu speranta ca nu au fost doar vorbe goale, MM dorim respect in continuare“, “Ghencea-legenda si istorie pentru noi, in UCL nu veti calca aici nici unul dintre voi“, “Breteaua castii va ingusteaza mintea si va comprima gandurile“, “De voturi obsedat, la gat cu fular spurcat“, “Prosport un ziar penal, cauti doar scandal“, “Amintirile te chinuiesc, condamnarile din cazier vorbesc“.

:)

PELUZA SUD

Torte in SUD

fumigene nord

fumigene sud

Torte sud

mesaj sud

mesaj in sud

mesaj sud

mesaj sud

mesaj sud

mesaj sud - ultras

mesaj nord

Subiecte asemanatoare: