Adaugat in Uncategorized - in data de 24th July 2007

Comunicat Peluza Sud

Grupurile Ultra’ din Peluza Sud a stadionului Ghencea, condamna incalificabilul gest facut de acel pseudo-suporter in minutul 9 al partidei amicale dintre Steaua Bucuresti si Charleroi.

Tinem sa precizam ca tanarul in tricou galben si papuci albastri nu face parte din niciun grup de la Peluza Sud si nu este un cunoscut al Peluzei. Faptul ca inainte de a sari in teren s-a aflat in zona unde se aflau si membri peluzei noastre, ne-a pus intr-o lumina nefavorabila in ochii presei si a celorlalti suporteri ai Stelei.

Cei trei suporteri retinuti si amendati pentru ca au coborat pe pista din fata tribunei a doua sunt membri ai PS si au intervenit doar pentru a calma spiritele si pentru a nu degenera situatia. Niciunul dintre ei nu a impiedicat fortele de ordine sa actioneze si niciunul dintre ei nu s-a opus retinerii ( exista documente scrise si video care confirma aceste fapte ).

Pe viitor vom face in asa fel incat astfel de incidente sa nu se mai intample. Cei care sunt adevaratii ultrasi si care au adoptat acest stil de viata si il inteleg, nu vor recurge niciodata la gesturi precum cel de vineri seara. A fi ultras nu inseamna a fi teribilist sau tembel. Orice om care se respecta si respecta suporterii va trebui sa inteleaga ca noi nu ne manifestam astfel si ca scopul nostru este de a sustine si incuraja necontenit echipa. Locul huliganilor nu este langa noi in Peluza, noi nu am adoptat si nu vom adopta niciodata acest stil sau mod de manifestare. Datorita acestor manifestari, cei care au de suferit cel mai mult in momentul de fata, suntem chiar noi.

Precizam ca nu are nicio legatura manifestarea celui care a sarit in teren cu conflictul dintre noi si patronul echipei. Gestul acestui NIMENI este la fel de condamnabil din partea noastra precum este si cel al patronului Stelei de a purta fularul “rivalilor de moarte” si a canta impreuna cu acestia. Vom continua sa condamnam pe toti cei care nu respecta numele, traditia, culorile si suporterii echipei noastre iubite: Steaua Bucuresti.

Cu deosebit respect pentru toti suporterii Stelei si cu regret fata de cele intamplate!

Subiecte asemanatoare: