Adaugat in CRONICI - in data de 23rd April 2008

22.04.2008: Steaua – Poli Timisoara = 1-1 [Etapa 31]

Din pacate, seria fulminata de jocuri castigatoare a echipei noastre a fost intrerupta de un egal cu cei de la FCU POLITEHNICA Timişoara & INVEST SA. Un surogat de echipa ce viseaza in continuare la faima europeana si palmares recuperat la mica intelegere. Meciul a fost extrem de greu, in mare parte si datorita echipei noastre, ce parca nu a mai avut ambitia si concentrarea din ultimele etape. Un scor ce ne obliga la victorii pe linie pana la sfarsitul campionatului, pentru a nu mai depinde de nimeni si nimic.
Pentru aceasta partida, baietii de la Banda Ultra au pregatit mai multe mesaje ce au fost afisate in acelasi timp, mesaje ce au fost foarte bine primite de cei prezenti pe stadion, dar nu au aparut in ziarele ce erau vizate de acestea. Inca o data se pare ca este mai important cu cine se intalneste un arbitru la restaurant, decat spectacolul din peluza. RUSINE !!!.
ULTRA: Mirosul acru al unei fumigene,un cantec ce sfasie linistea, steagurile ce coloreaza monotonia, REPULSIE TOTALA fata de legi, represiune si media
Ne asteapta o deplasare foarte grea la Craiova, cu un meci capital pentru echipa noastra. VOM FI PREZENTI !!!

Subiecte asemanatoare: