Adaugat in CRONICI - in data de 27th September 2008

26.09.2008: CFR Cluj – Steaua = 1-1 [Etapa 09]

A venit si primul meci important al acestui tur de campionat. Dupa un drum epuizant cu un trafic mai ceva ca-n Bucuresti am ajuns in capitala Ardealului, de asemenea sufocata de masini. Peluza SUD a fost reprezentata de aproximativ 80 de membri, o prezenta buna tinand cont ca marti vom juca la Florenta si parte dintre noi se pregatesc pentru aceasta deplasare externa.
Am inceput meciul foarte bine si in minutul 9 am reusit deschiderea scorului, moment savurat de noi cu aprinderea unei torte. Din pacate echipa a facut pasul inapoi iar clujenii au reusit egalarea pana la pauza. Repriza a doua a fost echilibrata, amandoua echipele avand sansa inscrierii golului victorios.
Vocal am stat bine, cu momente in care le-am fost superiori celor peste 20.000 de clujeni. Steagurile de fluturat ne-au lipsit, tevile fiind oprite la intrare din ordinul unui asa zis “superior al stewarziilor”. Astfel se creaza un nou sef prin zona aceasta de Europa, care are dreptul sa interzica orice lucru doar pentru ca este un superior. In ciuda zvonurilor venite din partea rivalilor, nu au fost probleme in orasul de pe Somesul Mic. Drumul de intoarcere a fost obositor si lung, in jurul orei 7 dimineata ajungand in capitala.
Poze CFR Cluj – Steaua:

Subiecte asemanatoare: