Adaugat in CRONICI - in data de 29th November 2008

25.11.2008: Bayern Munchen – Steaua= 3-0 [Meci 5 Champions League]

Ultima deplasare a acestui sezon de “sampion lig” – Munchen. Peluza bavareza ocupa doar sectorul central, aflat la primul nivel al arenei. Multe steaguri mici de fluturat si o prezenta vocala buna pe tot parcursul partidei.
PELUZA SUD a fost reprezentata la acest meci de circa 80 de membri.
A venit minutul 10 al partidei si inelul al treilea al arenei s-a umplut de fum si culoare. Cateva zeci de torte si fumigene plus un strigat de repulsie la adresa celui ce se vrea a fi dictator peste intreaga omenire. Baietii de la Banda au afisat 2 mesaje: “Tu, fara bani pentru Steaua, ce ai mai reprezenta?” si “Buzunare goale la sute de kilometri departare, vise si emotii ale unei tinereti neconventionale”
Nu au trecut 10 minute si am fost retinuti de politia bavareza. Dupa un control la piele am fost condusi catre micuta sectie de politie aflata la parterul arenei. Un nou control amanuntit, o identificare si au urmat 2 ore de stat dupa gratii. Intr-un final, tarziu in noapte, dupa niste declaratii ne-au fost returnate obiectele personale in pungi de plastic sigilate si am fost lasati sa plecam acasa.

Subiecte asemanatoare: