Adaugat in CRONICI - in data de 1st March 2010

28.02.2010: CFR Cluj – Steaua = 1-1 [Etapa 19]

Cluj. Deplasare clasica.
-‘Fratele meu’ cum mergem la Cluj?
-Ne intalnim dimineata in fata la piata si acolo ne asteapta autocarele.
Dimineata, dupa 1 ora de asteptat, suntem anuntati ca autocarul nu mai ajunge pentru ca are o problema la distributie. Si nici soferul nu vrea sa mearga cu suporterii de fotbal. Asa ca oamenii isi cer scuze si pleaca sa ne aduca banii. (Asta nu o se termine aici ‘profesionistilor’!). Soferul unui microbuz suna un prieten. Hai ca vine un Isuzu de 32. Pai si cu restul ce facem? La tren nu mai era cazul ca plecase de mult, asa ca singura solutie: masinile. Dupa 3 ore de la ora stabilita, ne punem in miscare cu directia Cluj. Dupa 80 de kilometrii, noile detectoare nedetectabile de radar ne fac o surpriza: amenda. Dar politistul e stelist si nu se ia de tot ce se putea: ‘bagati blana ca nu mai e nici unul pe restul de autostrada’. Sanatate! Un drum mizerabil intre Pitesti si Valcea, desi se lucra, se lucra pentru a se mari gaurile din asfalt.
Dupa cateva sute de kilometri suntem sunati. Ba, vedeti ca a plecat trenul fara 2 de la noi si au ramas in Copsa Mica. Ocolim sa ii luam si pe baieti. Ne ratacim prin satuce de munte. ocolim din nou. Intr-un final ajungem si in Copsa. Dezolant peisaj. Baietii veseli. Hai la drum.
Nu facem o suta de kilometri ca ne oprim din nou. Blocaj din cauza unui accident. Mai sunt 90 de minute pana la meci. Intr-un final se da drumul si din nou viteza. Deja e tarziu. Un autocar si un microbuz sunt deja la stadion. Au ajuns si cei cu trenul. Ajungem si noi la 8’40.
Dar cum sa imparti 84 de bilete la 170 de persoane? Cu mare parere de rau, unii membrii sunt lasati in afara stadionului. 3 randuri de control, aproape fara incidente, stadion, minutul 38. Nu am vazut nici un gol, dar ce mai conta? Am ajuns la meci!
Cantam bine, cu intreruperi, dar motivati si tare. Ca se auzea, ne-a dovedit-o salutul lui Szekely 😉
Final. Asteptam cam 30 minute sa iasa toti cetatenii imbracati in pulovere cu carouri si baieti cu sepci in carouri, si plecam spre gara sa ii ducem pe cei ce plecau cu trenul. Nimic notabil.
Hai spre casa ca maine mergem la munca! Dupa 2 restaurante inchise, al treilea e cu noroc. Mancare foarte buna, portii imense, ospatar mai mult decat multumit la final.
Drumul dintre Sibiu si Brasov fenomenal. Viteza de croaziera, ras si voie buna. La 7 dimineata ajungem in Otopeni. Cozi mari la semafoare dar intr-un final ajungem de unde am plecat.
25 de ore si 1070 de kilometri. Clasic.
STEAUA LIBERA!

Poze si video de la 28.02.2010: CFR Cluj – Steaua = 1-1 [Etapa 19]

Subiecte asemanatoare: