26.09.2006: Steaua – Olimpique Lyon = 0-3 [Meci 2 grupe CL]

Ne-am intors in Ghencea !!! Uneori nu credeam ca o sa fim atat de emotionati cand o sa revenim pe stadionul ce ne-a adus atatea bucurii. Nu a fost si cazul in aceasta seara. Cu toate ca echipa noastra a incercat sa faca uz de toate resursele disponibile pentru a tine piept unei forte impresionante cum este aceasta echipa a Lyon-ului, nu am reusit decat 44 de minute sa ne concentram asupra jocului. Apoi a urmat o gafa a lui Carlos si poate de acolo s-a rupt jocul. Insa, chiar daca am fost infranti, echipa a jucat bine, ceea ce ne da speranta pentru partidele viitoare. Citeste tot articolul »»»»»

23.09.2006: Steaua – Gloria Bistrita = 2-1 [Etapa 9]

Sambata 23 septembrie, ultimul meci pe Lia Manoliu, un meci fara istoric in fata Gloriei Bistrita, castigat cu 2-1. Mesaje de protest impotriva celor petrecute in etapa precedenta, in si in afara stadionului. Prezenta redusa, o decizie comuna de boicotare, de parasire a stadionului dupa inceputul partidei. Ceilalti sunt la spital!

19.09.2006: Dinamo – Steaua = 1-0 [Etapa 8]

Miercuri noapte in groapa am pierdut derby-ul. In curand se pare ca vom pierde tot. O cronica ar trebui, in sinea ei, sa descrie succint intamplari, enenimente. Aici nu este cazul, nu vrem sa ne aducem aminte de nimic. Comenatriile sunt de prisos. ULTRASI LIBERI !

17.09.2006: Steaua – Rapid = 1-1 [Etapa 7]

Un meci destul de animat duminica seara pe Lia Manoliu unde, in cadrul unei noi etape din campionatul intern am intalnit o mai veche cunostinta: rapid. Un meci care a inceput lent, in prima repriza echipa noastra s-a pripit si poate nu a ales cele mai bune solutii pentru a reusi sa-si impuna jocul. Ramasi in zece oameni si condusi cu 1-o, baietii au reusit in cea de-a doua parte a partidei sa deseneze mai bine catre poarta adversa, reusind in final sa egaleze, pe fondul unei dominari crescande, chiar si in handicap numeric. Citeste tot articolul »»»»»

13.09.2006: Dinamo Kiev – Steaua = 1-4 [Meci 1 grupe CL]

Revenindu-ne dupa euforia calificarii in grupele CL, am inceput sa constientizam faptul ca ne asteapta o perioada mai incarcata, cu mai multe meciuri, mai multe deplasari unde va trebui sa ne sustinem echipa. Prima escala europeana a fost la Kiev, intr-o miercuri, la mijlocul lui Septembrie. 1o membrii ULT*RAS au bifat aceasta deplasare, memorabila prin prisma duratei calatoriei cu trenul pe ruta Bucuresti-Cernauti-Kiev si retur (55 de ore), prin patrunderea in vechiul spatiu est-european, poate chiar in inima lui. Un oras linistit, cu multe cladiri in renovare, unde modalitatile de comunicare sunt limitate datorita slabei cunoasteri a limbii engleze. Citeste tot articolul »»»»»

09.09.2006: Fc Arges – Steaua = 0-1 [Etapa 6]

Etapa din acest weekend ne-a adus la Pitesti, unde echipa noastra a reusit o victorie muncita in fata echipei locale printr-un gol inscris in ultimele minute ale partidei. Un meci in care echipa a ratat destul de mult, datorat si formulei inedite in care Olaroiu a alcatuit primul 11, acest lucru ambitionandu-ne si dandu-ne forta pentru a o incuraja neincetat, cu precadere in a II a repriza. Citeste tot articolul »»»»»