17.03.2007: Steaua-FC Arges = 2-0

Asa cum am anuntat in COMUNICATUL PELUZELOR NORD SI SUD, la acest meci nu s-a facut deplasarea.

15.03.2007: COMUNICATUL PELUZELOR NORD SI SUD!

Ca urmare a declaratiilor publice facute de patronului FC Steaua la adresa fanilor echipei, suporterii din Peluza Nord si Peluza Sud au decis, in semn de protest, sa nu efectueze deplasarea la Craiova pentru meciul din etapa a XXIII-a contra echipei FC Arges.

Dupa cum toata lumea a putut citi si auzi, patronul celui mai mare club din Romania a spus intr-un interviu acordat unui ziar de sport, ca noi, suporterii echipei, suntem cei care distrugem imaginea Stelei si ca nu are nevoie de noi. Acestea nu sunt primele declaratii de acest gen facute de-a lungul timpului, iar gravitatea este cu atat mai mare cu cat un club precum Steaua se bucura de foarte multi sustinatori in Romania, dar si in strainatate.

N-am vrea sa fim catalogati drept lasi pentru ca nu ne deplasam pentru echipa noastra.

Am facut-o in nenumarate randuri indiferent de distanta ce o aveam de parcurs
Am fost ani de zile langa niste jucatori care probabil nu meritau asta
Am inchis ochii cand meciul cu UTA a fost pus la 600 km de Bucuresti pentru ca unii din conducerea Stelei sa-si creeze o imagine buna in politica

Am facut mult prea multe pentru clubul asta. Da, pentru club, nu pentru patroni sau jucatori, personaje care vin si pleaca de aici. Nu ei sunt cei care traiesc pentru clubul acesta, ci noi. Noi suporterii stelisti de pretutindeni, de la peluza, de la tribuna, din Capitala, din provincie sau din strainatate. Dupa toate eforturile depuse de noi, nu ne-am bucurat nici macar de un salut la sfarsitul meciurilor, lucru ce ne-a pus pe ganduri si ne-a facut sa ne intrebam daca ideile expuse intr-un ziar de patronul clubului nu sunt mai vechi si n-au influentat la timpul lor si jucatorii.

Suporterul trebuie respectat pentru ca fara el nu ar exista fotbal. Noi suntem cei care fac atmosfera pe stadioane. Un steag il fluturam pentru voi, o torta o aprindem pentru voi, o deplasare o facem pentru voi.

Traim pentru clubul Steaua insa asa nu se mai poate. Fiecare om din conducere si fiecare jucator TREBUIE sa inteleaga ca fara noi, ei nu exista.

Facem apel la identitatea fiecarei persoane care doreste sa se deplaseze la Craiova, sa nu o faca. Trebuie fiecare sa deshida ochii si sa vada un lucru foarte clar :

AM FOST FOLOSITI IN DESE RANDURI PENTRU A FACE PROPAGANDA POLITICA UNORA, PENTRU A LE UMPLE BUZUNARELE, INSA NICIODATA EI NU NE-AU RESPECAT.
ESTE MOMENTUL SA ARATAM CA FARA SUPORTERI, FOTBALUL NU CONTEAZA !!! ESTE MOMENTUL CA CEI CE CRED CA SUNT STAPANII ABSOLUTI AI CULORILOR ROS-ALBASTRE SA INTELEAGA DEFINITIV CA NOI CONTAM! CONTAM INCA DIN 1947!

10.03.2007: Farul Constanta-Steaua = 1-1

Meciul ce a marcat inceperea declinului formatiei noastre. Dupa un joc anost, fara imaginatie din partea jucatorilor sau a antrenorului, am reusit sa obtinem un rezultat de egalitate datorita unei inspiratii de moment a lui Vali Badea. Citeste tot articolul »»»»»

04.03.2007: FC Vaslui – Steaua = 1-0 [Etapa 21]

Dupa o deplasare de 17 ore, ne intoarcem in Bucuresti cu regretul ca nu am putut castiga pe terenul echipei ce o invingeam in vara, si castigam campionatul; cu regretul ca echipa noastra nu reuseste sa isi impuna macar partial jocul ce ne-a adus anul trecut in grupele Ligii Campionilor; Citeste tot articolul »»»»»

01.03.2007: Steaua-Otelul Galati = 3-3(8-7) [Sferturi finala Cupa Romaniei]

Meciul din sferturile de finala ale Cupei Romaniei ne-a adus un adversar relativ redutabil: Otelul Galati. Pe fondul unei lipse acute de forma a jucatorilor nostri, dar si a unei pregatiri intense a jocului, formatia galateana a reusit sa isi creeze o multime de ocazii, Citeste tot articolul »»»»»