30.07.2008: Fc Vaslui – Steaua = 1-0 [Etapa 01]

Am inceput acest campionat cu o infrangere pe terenul unei echipe ce incearca sa scoata capul in Europa. Din pacate nu am reusit sa repetam meciul bun din meciul de prezentare cu AS Roma (s-a vazut ce inseamna o echipa adunata din vacanta si una cu meciuri in picioare) si, dupa o gafa a lui Zapata, nu am fost in stare sa marcam nici macar un gol. Atacuri sterile, mingi aruncate aiurea, joc uneori incalcit, toate s-au adunat in acest meci.
Deplasarea, una de distanta medie, a reusit sa adune destula lume in ciuda zilei si orei de disputare. Cel mai mult s-a cantat in prima repriza si impreuna cu steagurile de fluturat (destul de putine ca numar) au reusit sa anime sectorul in care am stat. In cea de-a doua repriza, si pe fundalul jocului anost, am avut momente in care era liniste totala.
Peluza vasluiana (nu foarte numeroasa ca in jocurile anterioare) a avut o incercare de coregrafie ce insa nu a avut efectul vizual scontat, literele neputand fi distinse cu usurinta. Cuvinte ‘de bine’ le adresam organizatorilor acestei partide ce au reusit sa ne aduca aminte de vremurile in care trebuia sa arati buletinul la fiecare colt de strada, fiecarui securist, ca sa poti avansa.
Despre celelalte evenimente nu vom comenta.

Se lucreaza!

Cei ce observa probleme la galeria foto (altele decat lipsa unor fotografii) sunt rugati sa scrie un mail la adresa webmaster[at]ultras[punct]ro.
Multumim!