Comunicat Peluza Sud Steaua

Prin acest comunicat, dorim sa aratam motivele precise pentru care am decis parasirea peluzei in timpul derby-ului.
Pentru acest meci, Peluza Sud pregatise o coregrafie de moda veche, o panza vopsita care infatisa doi jucatori, unul dinamovist si unul stelist, alergand “umar la umar” dupa balon. Mesajul coregrafiei era “Noi, partizanii fotbalului de odinioara / Voi, artizanii nelegiuirilor care fac sportul sa moara”. De asemenea, grupurile din peluza aveau pregatite in jur de 20 de mesaje adresate fie propriei echipe, fie adversarilor, fie conducerii. Am fost chemati, ca de obicei, cu cateva ore inainte de inceperea meciului pentru prezentarea celor pregatite si dupa o asteptare de 4 ore am fost anuntati ca nu ni se va permite accesul cu majoritatea materialelor. Citeste tot articolul »»»»»

30.08.2009: Steaua- Dinamo = 0-1 [Etapa 5]

Totul a inceput foarte bine. Ne-am mobilizat cu o saptamana inainte stiind ca acest meci inseamna TOTUL. Alaturi de baietii din Peluza Sud am reusit sa facem o coregrafie inedita si foarte bine realizata. Zeci de mesaje. Apoi la ultimul antrenament inaintea meciului am fost sa incurajam echipa. Sa fie constienti de importanta acestei partide. Pareau ca au inteles.
In ziua decisiva, nimic nu a mers. Dupa ce initial tot ce facusem fusese aprobat si acceptat in stadion, toate persoanele si toate materialele au fost evacuate din peluza. Au fost perchezitionate masini si oameni dusi la sectie. Nimic nu a mai fost acceptat la intrare, nici macar TRICOLORUL ROMANIEI. Cei ce au intrat au fost impinsi in jumatatea de sus a peluzei. Apoi, si acestia au parasit peluza.
O zi neagra din punct de vedere ultra, o zi ce prevesteste ‘masurile’ viitoare ale creditorului, infaptuite de sclavul Argaseala.
Si da, Caseta, ne este dor de tine, indiferent unde a ajuns panza aia sau cum a fost ea aruncata

23.08.2009: Otelul Galati-Steaua = 0-1 [Etapa 4]

Poze Otelul Galati-Steaua = 0-1 [Etapa 3]

16.08.2009: Steaua- Unirea Urziceni = 0-1 [Etapa 3]

Meci desfasurat fara spectatori

09.08.2009: Steaua- CFR Cluj = 2-2 [Etapa 2]

Al doilea meci al sezonului ne-a scos in fata un adversar de calibru, un adversar care a intrat pe teren cu gandul clar de a castiga. Jocul a fost unul bun facut de ambele echipe, echipa noastra restabilind in doua randuri egalitatea dupa ce a fost condusa.
Pe gardul Peluzei Sud a stat tot meciul mesajul : SPRE CER A PLECAT UN CAMARAD ADEVARAT, iar in minutul 5, o panza cu chipul prietenului nostru, CASETA, a acoperit un sector al peluzei.
Pentru aceasta partida am prezentat mesajul” “MILF.ME.LORENA.09.08.09.DVDRip.XviD-ULT*RAS“.

06.08.2009: Motherwell – Steaua = 1-3 [Tur III preliminar Europa Cup]

Motherwell – Steaua , jucat in Airdrie, orasel situat la aproximativ 20 km de Glasgow.

Un joc anost, lipsit de vlaga in prima parte, unde tinerii scotieni au dominat prin daruire si forta fizica in detrimentul lipsei de concentrare aparuta in sanul apararii noastre. Coordonatele partidei s-au schimbat dupa pauza, unde incet incet mingea s-a mutat in jumatatea scotiana, jocul a devenit mai taios, cu contre de ambele parti.

Alaturi de noi au mai venit 2 prieteni din Anglia, sectorul oaspete fiind in mare parte ocupat de cetateni romani plecati sa munceasca in Regat, insa scandarile unora dintre ei au lasat de dorit…

Alaturi de “CASETA – cu noi”, in a doua repriza am afisat un mesaj

ALATURI DE ECHIPA / DEPARTE DE CONDUCERE

02.08.2009: Ceahlaul Piatra Neamt-Steaua = 0-2 [Etapa 1]

Sortii au facut ca prima etapa sa se desfasoare la Piatra Neamt. Iar destinul a facut ca unul dintre noi sa ne paraseasca. Astfel se justifica prezenta foarte redusa la acest meci, sute de stelisti conducandu-l pe CASETA pe ultimul drum, in detrimentul deplasarii.
La meci s-a cantat bine tinand cont de efectivul redus, melodia “treceti batalioane romane carpatii” fiind intonata de aproape tot sectorul – fiind melodia preferata a lui Caseta; iar pe gard am afisat mesajul: “Si cu legea in vigoare, tot prezenti in deplasare“, alaturi de el fiind o alta panza pe care era desenata o caseta cu numele “Cu noi” si inca un mesaj: “RIP Caseta“. De partea cealalta, nemtenii au format un grup compact si au incercat sa isi incurajeze echipa cu traditionalul “Ceahlaul, Ceahlaul”, insa fara prea mari rezultate. De precizat ca le-au trebuit 5 minute sa isi dea seama ca au pus invers pe gard, steagul de grup.
O deplasare foarte lunga – ne-am reintors in Bucuresti dupa 27 de ore, dar deosebit de frumoasa. Urmeaza alta, la o distanta mult mai mare, si unde la finalul partidei dorim sa fim calificati in ultimul act dinaintea grupelor Uefa Cup.

Poze Ceahlaul Piatra Neamt-Steaua = 2-0 [Etapa 1]