COMUNICAT ULT*RAS – 16.01.2015



Am urmarit cu interes intalnirea dintre reprezentantii CSA STEAUA BUCURESTI si cei ai FC STEAUA BUCURESTI. Spre surpriza noastra , a fost prezent si un personaj care are legatura directa cu trecutul sumbru al cedarii clubului. Il asiguram pe aceasta cale ca daca vom constata orice neregula de ordin juridic vom sesiza institutiile statului.

Intreaga desfasurare a procesului in cele 3 instante a concluzionat o stare de fapt cel putin curioasa. Singura persoana cu adevarat interesata de aceasta speta s-a dovedit a fi juristul Clubului Sportiv, care a ales sa isi respecte meseria si pregatirea, iar in urma unor eforturi sustinute si de lunga durata a reusit reintoarcerea la o stare de normalitate.

Tot din cadrul sedintelor in instanta , am aflat ca anumite inscrisuri au provenit de la un personaj dovedit in instante ca fiind corupt, vorbim aici de domnul Serban Mihailescu, fost sef al Secretariatului General al Guvernului. Nu putem spune ca ne mira incolonarea persoanelor certate cu legea in jurul clubului Steaua. Totodata ,nulitatea anumitor documente a fost dovedita in instanta de domnul Locotenent Colonel Talpan Florin, juristul CSA care a reprezentat speta la Tribunalul Bucuresti, Curtea de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Avem cateva curiozitati pe care suntem convinsi ca Ministerul Apararii prin Ministru sau purtatorul de cuvant le-ar putea lamuri.==> CONTINUA SA CITESTI TOT ARTICOLUL…….