Adaugat in CRONICI - in data de 20th April 2006

20.04.2006: Steaua – Middlesbrough = 1-0 [Semifinala UEFA]

ULTRAS RETURNS. Acest mesaj spune de aceasta data totul despre acest meci. Ne-am intors dupa ce,timp de o perioada, am urmarit meciurile Stelei departe de stilul nostru. Am ramas uniti ca grup si ca peluza si iata ca vremuri ceva mai bune n-au intarziat sa apara.
Am prezentat la acest meci o coregrafie pe panza ce a dorit sa marcheze revenirea noastra ca grup. Panza infatisa un ultras stelist ce ridica spre cer, deasupra orasului si stadionului nostru, un reflector cu simbolul grupului. Totul pe fondul unui cer incarcat de nori si de fulgere. Coregrafia a fost insotita de mesajul “Ultras Returns” ridicat odata ce panza a fost intinsa complet si in acelasi timp cu aparitia pe gard a steagului nostru. Realizarea grafica a panzei o consideram foarte buna (din cei 25mx12m nici un loc nu a fost lasat nevopsit), la fel si realizarea propriu-zisa a coregrafiei pe stadion.
Au fost prezenti toti membrii grupului la acest meci si sectiunea noastra din Brasov. Prezenta si activitate buna, steagurile grupului colorand “sectorul nostru” pe toata durata partidei si cantand neincetat alaturi de restul sudistilor pana la finalul meciului.
La meci au fost prezente toate grupurile peluzei, dar datorita slabei organizari de la casele de bilete nu am reusit sa ne procuram bilete in acelasi loc. Astfel o parte a PS, printre care ne numaram si noi a stat la Tribuna 2 pe cand cealalta a reusit sa intre la Peluza 1.
Speram ca intoarcerea la stilul firesc sa fie de bun augur si asteptam reintoarcerea celorlalte grupuri.
Multumiri bulgarilor de la CSKA Sofia pentru drumul facut in numele prieteniei noastre.

Subiecte asemanatoare: