Adaugat in CRONICI - in data de 7th May 2006

07.05.2006: HCM Constanta – Steaua = 34-28

Dupa 900 de kilometri parcursi pentru deplasarea de la Bistrita, si la doar cateva zeci de minute de stat in Bucuresti, ne-am urcat in trenul ce trebuia sa ne duca la Constanta, la meciul ce il asteptam de o saptamana. Ajunsi in Constanta la ora 10, am fost sa ne cumparam bilete pentru aceasta partida pentru ca stiam ca este un interes foarte mare suscitat de acesta semifinala de cupa, in ciuda pretului destul de ridicat (100.000 lei) pentru o confruntare de handbal. Pana la ora 17 ne-am plimbat prin oras si pe plaja din Mamaia, intr-o atmosfera mai mult decat relaxanta. Ajunsi in sala am observat “vulcanul” ce statea sa erupa (peste 1500 de persoane), intre fanii din Constanta gasindu-si loc si 50 de sustinatori ai echipei Steaua. Ca prezenta vizuala am avut steaguri pe 2 bete cu numele jucatorilor preferati si un steag ce l-am pus in fata noastra cu SUD. Cu tot efortul nostru de a incuraja echipa, am pierdut si acest meci (34-28), fiind a doua infrangere in mai putin de 48 de ore. Cu toate acestea, nu puteam fi suparati pe nimeni deoarece cu doar o saptamana in urma, cuceream o cupa europeana la Bucuresti (BRAVO BAIETI, SUNTEM MANDRII DE VOI !!!).

Nu am avut altercatii cu nici un suporter constantean, totul desfasurandu-se intr-o atmosfera de fair-play. Si jucatorii echipei noastre au fost placut surprinsi sa ne gaseasca in incinta salii si au simtit ca nu sunt singuri in lupta din acea partida. Ca un fapt inedit, dupa ce am fost filmati de reprezentantii jandarmeriei, am fost recunoscuti de catre superiorii lor, ceea ce ne intareste convingerea ca acele filme chiar sunt vizionate si ca cei ce apar in ele pot fi recunoscuti destul de usor de oraganele de ordine.

Din pacate nu am avut tren de intoarcere decat a doua zi dimineata la ora 4’42, in acest timp ne-am dat seama cat de iubita este echipa Steaua in Constanta, majoritatea persoanelor cu care am intrat in contact, consolandu-ne pentru infrangerea in fata englezilor si a celor din Bistrita, dar toti fiind convinsi ca Steaua v-a castiga si in acest an campionatul.

Si asa se termina o deplasare prelungita ce a inceput vineri dimineata si s-a incheiat luni la pranz.

Subiecte asemanatoare: