26.08.2006: Steaua – Farul Constanta = 3-0 [Etapa 5]

Dupa victoria senzationala in fata celor de la Standard Liege si obtinerea calificarii in grupele Champions League, ne-am temut ca echipa o sa aiba un recul si Farul o sa profite de situatia creata. Insa jucatorii echipei noastre au demonstrat ca nu degeaba au reusit sa se califice, si au dat dovada de caracter, abordand acest meci intr-o maniera profesionista. Ne-am creat destule faza de gol, si au fost cateva ocazii in care am demonstrat ca suntem cu cel putin o clasa deasupra oaspetilor nostrii de pe malul marii. A fost prezent si un grup de 50-60 de suporteri constanteni, ce a plecat la pauza, datorita prestatiei mult prea slabe a formatiei lor in fata CAMPIOANEI ROMANIEI !!! Citeste tot articolul »»»»»

23.08.2006: Steaua – Standard Liege = 2-1 [Turul III Preliminar CL]

Si iata ca s-a intamplat�s-a intamplat ceea ce tuturor poate ca la un moment dat ne era frica sa visam pana de curand , sa ne inchipuim ca vom putea vedea numele echipei noastre iubite pe tabloul principal al celei mai importante competitii intercluburi din Europa si poate chiar de pe intregul mapamond.

Si s-a intamplat intr-o seara calduroasa de miercuri, cand echipa noastra, sustinuta de peste 55 000 de suflete , a reusit sa acceada in GRUPELE UEFA CHAMPIONS LEAGUE in urma victoriei cu scorul de 2-1 impotriva celor de la standard liege. Citeste tot articolul »»»»»

19.08.2006: Steaua – FC Vaslui = 3-1 [Etapa 4]

15.08.2006: Standard Liege – Steaua = 2-2 [Turul III preliminar CL]

13.08.2006: UTA Arad – Steaua = 0-3 [Etapa 3]

La mijlocul lui august, Aradul ne-a intampinat cu o furtuna de zile mari in mijlocul zilei, furtuna ce ne-a pus mari probleme chiar si in timpul partidei. Ajunsi dupa un drum epuizant de peste 11 ore, am poposit direct la stadion, afisand steagul cu 3o minute inaintea inceperii partidei. Sectorul rezervat oaspetilor s-a umplut foarte repede, data fiind si capacitatea foarte mica a stadionului, de circa 7ooo locuri. Un stadion insa plin si la propriu si la figurat, cu un public civilizat ce si-a incurajat necontenit echipa. Nici noi nu am fost mai prejos si in ciuda reprizelor dese de picaturi, am reusit impreuna cu ceilalti baieti din sud sa asiguram un ton onorant si o imagine frumoasa prin fluturarea steguletelor si aprinderea unei torte. Citeste tot articolul »»»»»

05.08.2006: Steaua – Craiova = 3-0 [Etapa 2]

Am jucat cu o echipa ce a reusit sa promoveze in Liga 1 anul acesta. Olaroiu nu a folosit echipa standard si bine a facut, pentru ca nu avea rost, rezervele noastre invingand fara drept de apel o echipa ‘de top’ dupa cum o lauda patronul ei.

Am incercat sa cantam pe toata durata partidei, chiar daca am fost mai putini decat in mod obisnuit, nivelul vocal nefiind totusi unul foarte ridicat, mai ales spre finalul meciului. Vizual am avut multe steaguri pe 2 bete si de fluturat, precum si un mesaj pentru complexatii din craiova: “incercand in zadar sa va depasiti conditia, bbbah iar gresirati divizia”. Citeste tot articolul »»»»»

02.08.2006: Steaua – ND Gorica = 2-0 [Turul II preliminar CL]

Dupa o victorie in deplasarea din Slovenia, aceasta partida nu putea sa puna prea multe probleme echipei noastre. Au fost menajati destui jucatori pentru meciul decisiv de accedere in grupele Ligii Campionilor cu Standard. Astfel am putut sa il urmarim in premiera pe Saban, titular la Steaua, lasand o impresie buna. Citeste tot articolul »»»»»