Adaugat in CRONICI - in data de 18th April 2007

18.04.2007: Poli aek – Steaua = 1-0 (Cupa Romaniei)

Alta editie a cupei Romaniei in care nu suntem in stare sa ajungem in finala. Dupa un joc modest, in care nu am dat dovada de luciditate si de spirit de luptatori, am reusit ‘performanta’ sa pierdem in fata unei echipe ce nu exista.
Drumul pana la stadion a fost linistit, poate si datorita numarului foarte mare de echipaje de politie ce ne-au insotit peste tot. Intrarea in stadion a fost ca de obicei foarte prost organizata, multi dintre noi reusind sa ajunga in peluza la mijlocul primei reprize. Multe din mesajele pregatite pentru acest meci au fost retinute la intrare, in stadion ajungand doar cateva: “Mii de kilometri, prea multe sacrificii, pentru niste jucatori fara ambitii” (semnat South Boys) si celebrele “Nu te votez” cu diferite variante si raspunsuri. Atmosfera a fost animata si de o fumigena rosie dar pe ansamblu, o prezenta slaba pe plan vizual. Cantecele au fost impartite intre contestarea finantatorului si sustinerea echipei, pana in ultimele minute de joc, cand era evident ca jucatorii nu pot mai mult.
Din pacate, din cauza jandarmeriei care nu si-a facut treaba (pentru a cata oara ?!?!?), am avut altercatii si incidente cu acesti monstri in uniforma, incidente ce au dus la legitimarea tuturor celor din sectorul stelist pana tarziu in noapte. Multi dintre cei prezenti la meci, au plecat din sectie direct la servici, cu degetele murdare de cerneala de la amprentari si cu luminile aparatului de fotografiat in ochi, tratament aplicat doar infractorilor. Rusine jandarmeriei Romane !!!

Subiecte asemanatoare: