Adaugat in CRONICI - in data de 23rd May 2007

23.05.2007: Jiul Petrosani-Steaua = 0-2 [Etapa 34]

Ca si anul trecut, Steaua a jucat ultima etapa in deplasare. Din pacate, meciul a fost progrmat la mijlocul saptamanii ( transmitem “urari de bine” pe aceasta cale forurilor interne si internationale care conduc astazi fotbalul) fapt ce a determinat un numar destul de scazut al ultrasilor la Petrosani. Impreuna cu PN am fost cam 100 de bucuresteni in sectorul rezervat oaspetilor.
Noi am facut deplasarea cu un microbuz, impreuna cu alti baieti din peluza, incadrati de alte 4 masini mici. Baietii de la SO au avut ceva probleme cu masina(de motorizare si cu politia rutiera) si au ajuns in pauza meciului.
Drumul a fost marcat de momente amuzante si de anomalii meteorologice, la un moment dat fiind nevoiti sa tragem pe dreapta pentru ca in fata nu se mai vedea soseaua si grindina ameninta sa sparga parbrizul. Sperietura cea mai mare a tras-o soferul, noi intonand veseli “Haide sofereee”(cine stie, cunoaste).
Nefiind o zi fasta pentru noi, nu a fost fluturat nici un steag cu insemnele peluzei sau ale grupurilor sudiste. Au fost aprinse cateva fumigene ros-albastre la inceputule meciului in timp ce din sector se putea auzi tare “Noi cantam pentru culori/Nu pentru conducatori”
Ne-am incurajat echipa, da’ o buna parte din cantecele noastre s-au indreptat spre patron. Nu au fost uitati de asemenea nici Daniel Georgescu sau Dumitru Dragomir.
Au fost afisate si cate mesaje de ambele peluze. “Multumim Dami Militaru” afisat de baietii de la PN si “Thereau-toujours dans notre coeurs” semnat Sud. De asemenea, baietii de la BU au afisat 2 mesaje legate de nepasarea conducerii actuale pentru istoria echipei:”7 iunie-60 de ani de glorie,o mare sarbatoare/Pentru voi o simpla zi sub soare”; si de nepasarea conducerii pentru locul 1, obiectivul traditional al FC Steaua 1947:”Locul 2 nu e pentru noi”.
De mentionat faptul ca numele lui Damian Militaru a fost scandat de multe ori pe intregul parcurs al meciului, Dami venind sa ne salute de fiecare data.
Cea mai placuta amintire a meciului ramene momentul in care sectorul striga “Cu Steaua pana la moarte!” si Damian aplauda in fata gardului.

STEAUA E VIATA NOASTRA !!!

Subiecte asemanatoare: