31.07.2007: Zaglebie Lubin – Steaua = 0-1 [Turul 2 preliminar CL]

Din pacate foarte putini prezenti desi se putea ajunge destul de usor cu putine eforturi. 9 ultrasi (7 ULT*RAS + 2 E.R.A.) am efectuat aceasta deplasare, evident pe cont propriu. Drumul foarte placut, cu popasuri de cate o zi la Bratislava, Worclaw, Auschwitz si Cracovia.
Despre orasul Lublin, foarte putine se pot spune. Este un fel de statiune proasta din Romania, cu 4 blocuri, un stadion, 1 parc, 2 baruri (unul inchis) si un supermarket. Cu toate acestea, inca de la primii pasi prin oras, am fost supervizati de cativa “muschi” rasi in cap. Dupa un drum la stadion pentru a ne interesa de bilete, am ales sa asteptam deschiderea caselor de bilete la o terasa din asa-zisul centru al orasului. Citeste tot articolul »»»»»

28.07.2007: Steaua-Ceahlaul = 2-1 [Etapa 1]

Aceasta partida s-a disputat in absenta spectatorilor.

Comunicat Peluza Sud

Grupurile Ultra’ din Peluza Sud a stadionului Ghencea, condamna incalificabilul gest facut de acel pseudo-suporter in minutul 9 al partidei amicale dintre Steaua Bucuresti si Charleroi.

Tinem sa precizam ca tanarul in tricou galben si papuci albastri nu face parte din niciun grup de la Peluza Sud si nu este un cunoscut al Peluzei. Faptul ca inainte de a sari in teren s-a aflat in zona unde se aflau si membri peluzei noastre, ne-a pus intr-o lumina nefavorabila in ochii presei si a celorlalti suporteri ai Stelei.

Cei trei suporteri retinuti si amendati pentru ca au coborat pe pista din fata tribunei a doua sunt membri ai PS si au intervenit doar pentru a calma spiritele si pentru a nu degenera situatia. Niciunul dintre ei nu a impiedicat fortele de ordine sa actioneze si niciunul dintre ei nu s-a opus retinerii ( exista documente scrise si video care confirma aceste fapte ).
Citeste tot articolul »»»»»

20.07.2007: Steaua-Charleroi = 1-1 [Meci Prezentare]

Din pacate un incident despre care am scris aici Comunicat Peluza Sud a stricat o partida ce trebuia sa fie primul pas in noul start al sezonului.