Adaugat in CRONICI - in data de 17th March 2008

16.03.2008: Steaua – Unirea Urziceni = 1-0 [Etapa 23]

Un meci extraordinar de greu si de o insemnatate capitala in lupta pentru titlul din acest an, cu o formatie puternica-Unirea Urziceni, motivata de un Dan Petrescu ce doreste sa isi afirme calitatile de antrenor.
Prezenta numeroasa a membrilor grupului nostru, ca de altfel a intregii peluze Sud, stadionul fiind aproape plin. Singurul sector gol a fost cel al ‘oaspetilor’ unde au stat circa 30 de oameni adunati de prin parcurile Urziceniului si adusi ‘la oras’.
La inceputul partidei, cei de la Stil Ostil au tinut sa sarbatoreasca cei 5 ani de existenta printr-o coregrafie ce a iesit foarte bine, avand mesajul “De 5 ani mixam in STILUL nostru”. Le uram si pe aceasta cale LA MULTI ANI !!!.
A urmat o perioada de 25 de minute in care s-au fluturat peste 15 steaguri mari si am fost la inaltime vocal, culminand cu un fenomenal ‘Ce drog ciudat’ cantat de ambele peluze. Pe masura trecerii timpului si a jocului relativ neconvingator al echipei, ritmul si intensitatea incurajarilor s-a rarit. Mesajele afisate in acest joc au fost “Sistemul ne subjuga. Suntem Ultra. Nu vom renunta la lupta!”-Banda Ultra si “Taci! Sufla-n goarna, consuma…faci parte din turma”-Vacarm. Repriza a doua a fost inceputa la fel, insa spre final, si odata cu golul marcat de Habibou, am creat o atmosfera fantastica.
Pacat ca jucatorii nu si-au schimbat meteahna de a saluta doar parti ale stadionului la cererea expresa a lui Lacatus, intrand repejor la cabine. Jigodiilor !!! Singurul care a dovedit ca ne respecta a fost Radoi.

Subiecte asemanatoare: