Adaugat in CRONICI - in data de 21st September 2008

21.09.2008: Steaua – Gaz Metan Medias = 4-0 [Etapa 08]

Dupa meciul cu Bayern ne asteptam ca echipa sa aiba un regres, cum s-a intamplat in anii trecuti. Nu a fost cazul. Chiar daca nu am jucat extraordinar, am reusit sa castigam o partida importanta pentru moralul jucatorilor nostri ceea ce e datator de sperante pentru viitor.
Cu toate ca meciul a fost la o ora acceptabila si vremea frumoasa, in peluza SUD (ca de altfel in tot stadionul) prezenta nu a fost foarte numeroasa. Totusi, cei prezenti, au reusit sa creeze o atmosfera ce nu dadea impresia ca jucam cu o echipa mica din Medias. Multe steaguri de fluturat ce au fost agitate pe parcursul intregii partide, plus steaguri de doua bete, asortate cu o torta rosie, au realizat o consistenta imagine vizuala. Si vocal am stat bine, desi uneori ne-a lipsit aplombul.
O mentiune speciala pentru Banel Nicolita: daca in loc sa saluti spre tribuna a doua ce nu era populata decat de 3 stewarzi, ai fi salutat peluza SUD care era la 5 metri de tine, ti-ai castiga un respect ce nu il obtii nici macar cu 20 de goluri.
Poze Steaua – Gaz Metan Medias:

Subiecte asemanatoare: