Adaugat in CRONICI - in data de 8th December 2014

IN ATENTIA MINISTERULUI APARARII NATIONALE!



Preocupati in continuare de fenomenul Steaua Bucuresti, noi, fostii membri ai grupului ULT*RAS (2002), am luat act de decizia Inaltei Curti in dosarul 42805/3/2011/a1, dosar in care Clubul Sportiv al Armatei “STEAUA” BUCUREŞTI “ (U.M.02301 BUCUREŞTI) a castigat in instanta anularea deciziei OSIM privind marca inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Apelul nostru se indreapta spre Ministerul Apararii Nationale – Clubul Sportiv al Armatei Steaua – care, in acest moment, detine drepturile de folosinta asupra marcii.
In cazul in care apelarea catre instante a avut drept scop obtinerea unor foloase materiale de pe urma marcii Steaua Bucuresti, ne dorim ca cedarea ( cesionarea ) ei catre Fc Steaua Bucuresti SA sa se faca pe baza unui contract valabil pe o peroada de timp prestabilita (de ex. 5 ani), cu drept de anulare imediata, iar valoarea anuala a contractului sa fie proportionala cu suma stabilita de un audit calificat.

Pe de alta parte, nu putem omite Ordinul de Ministru numarul 125 din 24 noiembrie 2014, in care se enumera disciplinele sportive din cadrul CSA STEAUA , cu observatia ca la disciplina fotbal s-a eliminat termenul “amator”. In acest caz, daca Ministerul Apararii doreste infiintarea unei echipe care sa fie inscrisa in campionatul Romaniei, o echipa care sa aiba emblema si marca Steaua Bucuresti, ne declaram sprijinul TOTAL si NECONDITIONAT pentru aceasta varianta.

Anii trec, idealurile raman, iar Ochii care nu se vad…nu uita si nu iarta…

Va multumin!

8 DECEMBRIE 2014

Subiecte asemanatoare: