31.10.2004: Steaua-Fc National = 5-1 [Etapa 12]

Meciul cu FC NATIONAL a fost partida care ne-a adus pa primul loc in acest an. Speram cu totii ca il vom pastra pana in final. Jocul echipei si numarul mare de goluri marcate a insufletit parca peluza, aceasta fiind activa pana la finalul meciului cu cantece noi si originale. Citeste tot articolul »»»»»

24.10.2004: CFR Cluj – Steaua = 0-2 [Etapa 11]

Meciul cu CFR nu avea prea mare importanta pentru noi din punct de vedere ultra’. In Cluj aveam alta confruntare de incheiat. Dupa intamplarile din Cupa Romaniei si dupa multitudinea de laudarosi care au invadat forumurile spunand ca i-au “spart” pe bucuresteni am plecat hotarati a-i “urechea” pe acesti provinciali chiar la ei acasa.

Grupul ULT*RAS a facut deplasarea cu trenul impreuna cu grupurile din peluza sud formand un nucleu de circa 60 de persoane. Ajunsi in zorii zilei am fost preluati de politie chiar din gara. Un grup format din membrii ULT*RAS si cativa de la sud s-a separat de ceilalti plecand catre tinta noastra si capturand fara probleme steagurile de gard ale celor de la “U” Cluj. Citeste tot articolul »»»»»

21.10.2004: Steaua – Standard Liege = 2-0 [Grupe UEFA]

Primul meci in grupele cupei uefa a adus o imensa bucurie tuturor suporterilor ros-albastrii. Victoria Stelei a aprins in inimile noastre sperante pentru un parcurs cat mai lung in cupele europene acolo unde este locul Stelei. Comportare exemplara a Peluzei Nord, s-au cantat foarte bine multe cantece noi, dar si cele mai vechi. S-a renuntat la injuraturi si s-au cantat cantece coerente. De altfel tot stadionul a avut o prestatie excelenta sustinandu-si echipa ca niciodata. BRAVO! Citeste tot articolul »»»»»

17.10.2004: Steaua-Otelul Galati = 1-0 [Etapa 10]

Dupa dezamagirile provacate de ultimele 2 meciuri echipa noastra a reusit sa castige cele 3 puncte, cu toate ca jocul a lasat mult de dorit si a produs reactii ostile la sfarsitul meciului. De asemenea gestul lui Neaga de a scuipa spre peluza spune multe despre caracterul unora care azi imbraca tricourile pe care le-au imbracat Lacatus, Belodedici, Tudorel Stoica… Citeste tot articolul »»»»»

13.10.2004: U Cluj-Steaua = 1-0 [Cupa Romaniei]

Din pacate, meciul cu “U” din Cupa Romaniei nu a adus multi ultrasi din Bucuresti in Cluj. La meci au fost prezente doar grupurile ULT*RAS (+ sectiunea Aiud),Vacarm, Stil Ostil, Hunters si Banda Ultra’, ajunse la Cluj cu trenul, fara nici o problema. Ziua petrecuta in oras nu a fost lipsita in totalitate de incidente, cativa ultrasi stelisti avand o ciocnire cu suporterii clujeni. Dupa un meci jalnic, care s-a sfarsit cu eliminarea noastra din Cupa Romaniei, am asteptat jucatorii la vestiare unde am observat cu stupoare nepasarea lor caracteristica unor mercenari. Citeste tot articolul »»»»»

03.10.2004: Steaua-Poli Iasi = 0-1 [Etapa 9]

Un meci fara rivali din punct de vedere ultra’ care, din pacate, ne-a adus multa tristete din cauza echipei care nu s-a putut impune in fata iesenilor. O prestatie nedemna de numele si istoria Stelei. La final a existat o reactie ostila fata de jucatori dupa ce acestia au refuzat sa vina sa isi salute suporterii, dand dovada de o lipsa clara de barbatie. Stadionul a fost plin, se pare ca orele tarzii nu-i mai impiedica pe unii sa vina in Ghencea atunci can intrarea este libera. Inainte de inceperea meciului in Peluza Nord a fost recunoscut un caine de mai multe persoane. Dupa fuga lui prin peluza a fost prins si i s-a aplicat “corectia” cuvenita. Si la Peluza Sud au fost descoperiti cativa caini, dar acestia au fost mai rapizi si s-au urcat intr-o “regina” a jandarmeriei.