25.02.2007: Steaua – UTA Arad = 0-0 [Etapa 20]

Prima deplasare pe plan intern dupa aceasta pauza competitionala ne-a purtat la Oradea (meci considerat a fi ‘acasa’ datorita suspendarii terenului propriu). O deplasare frumoasa, care pentru unii dintre noi a durat mai bine de 6o ore. Alaturi de membrii grupului din Dej, Brasov, Cluj si Alba Iulia am intrat in incinta stadionului in jurul orelor 13, sectorul oaspeti fiind aproape plin la acea ora. Prezenta masiva e Peluzei Sud, in jurul cifrei de 6o insi. S-a cantat relativ bine putem spune pe parcursul primei reprize, in cea de-a doua parte a jocului calitatea mediocra si alarmant de slaba a jocului prestat de echipa noastra facandu-si simtita prezenta si in starea de sprit a peluzei. Citeste tot articolul »»»»»

22.02.2007: FC Sevilla – Steaua = 1-0 [16 zecimi UEFA]

Pentru prima deplasare externa a anului 2007 sortii au decis sa intilnim cea mai buna echipa europeana a anului trecut, dar mai important pentru noi, un ‘pelerinaj’ la stadionul de care se leaga cel mai important moment din istoria echipei noastre ESTADIO RAMON SANCHEZ PIZJUAN. In lipsa oricarei organizari am ales sa facem deplasarea fiecare pe unde a gasit bilete de avion neexistind curse directe, intilnirea avind loc chiar in Sevilla in ziua meciului. Peluza Sud a fost reprezntata de toate grupurile, in total cam 50 de insi. Fondul sonor in timpul meciului a fost destul de bun dar greu de evidentiat din cauza locului in care am stat – la ultimul inel al stadionului. Nu a fost uitat nici m.dragomir caruia i-am dedicat un mesaj – ”mitica functia de deputat nu sterge trecutul tau de infractor condamnat”. Un alt fapt care a marcat aceasta deplasarea fost intilnirea cu Biris Norte. Deranjati se pare de scandarile unor suporteri romani, genul de capsunari, la adresa rivalilor de la Betis, o parte dintre noi (10) am fost inconjurati de aproximativ 70 – 80 de insi, acestia blocindu-ne drumul spre stadion. Citeste tot articolul »»»»»

15.02.2007: Steaua – FC Sevilla = 0-2 [16 zecimi UEFA]

5 ANI DE ULTRAS
Peste 25 ooo de oameni ne-am adunat joi seara in Ghencea, cu un dor imens de fotbal si de echipa noastra. Un stadion arhiplin cu 3o minute inaintea inceperii jocului, lucru ce a inceput a deveni obisnuinta in Ghencea, aspect ce ne bucura si ne obliga in acelasi timp.

In urma cu 5 ani, in 2oo2, un proiect mai vechi a prins contur si a dat nastere unui grup ce si astazi, in mijlocul lui februarie 2oo7, are o notorietate in lumea ultra din Romania Citeste tot articolul »»»»»