23.05.2007: Jiul Petrosani-Steaua = 0-2 [Etapa 34]

Ca si anul trecut, Steaua a jucat ultima etapa in deplasare. Din pacate, meciul a fost progrmat la mijlocul saptamanii ( transmitem “urari de bine” pe aceasta cale forurilor interne si internationale care conduc astazi fotbalul) fapt ce a determinat un numar destul de scazut al ultrasilor la Petrosani. Impreuna cu PN am fost cam 100 de bucuresteni in sectorul rezervat oaspetilor.
Noi am facut deplasarea cu un microbuz, impreuna cu alti baieti din peluza, incadrati de alte 4 masini mici. Baietii de la SO au avut ceva probleme cu masina(de motorizare si cu politia rutiera) si au ajuns in pauza meciului. Citeste tot articolul »»»»»

19.05.2007: Steaua-Pandurii Targu Jiu = 1-0 [Etapa 33]

Alt meci disputat fara suporteri si castigat din alt penalty facut cadou de arbitrul partidei, dupa un joc execrabil al formatiei noastre.

13.05.2007: FC National – Steaua = 0-3 [Etapa 32]

Chiar daca am jucat cu o retrogradata din liga 1, pana la marcarea primului gol, am stat cu frica, stiind ca un esec in aceasta partida este echivalent cu pierderea locului doi. La final insa era clar ca nu puteam sa pierdem, echipa jucand totusi mult mai bine decat formatia din parcul cu platani.
Si la acest meci am continuat protestul fata de personajul dubios ce conduce clubul istoric Steaua. Acest individ a incercat sa cumpere toate biletele de acces in stadion pentru a-si putea asigura linistea, gest ce denota teama de puterea suporterilor dar si apucaturile dictatoriale ce il macina. Citeste tot articolul »»»»»

09.05.2007: Steaua-Ceahlaul Piatra Neamt = 2-0 [Etapa 31]

Un meci ce pentru noi nu a insemnat decat un nou episod in lupta cu cel ce detine aceasta echipa. O atmosfera in care zeci de mii de oameni au strigat la unison impotriva celui ce ne umileste in mod continuu si care ne aduce grave prejudicii noua ca suporteri, dar mai ales echipei mult iubite.
Citeste tot articolul »»»»»

05.05.2007: Unirea Urziceni-Steaua = 1-2 [Etapa 30]

O deplasare la Urziceni de care ne temeam. Se stie ca Dan Petrescu nu este omul care sa plece capul doar pentru ca in fata lui se afla o fosta campioana iar jocul trebuia sa se joace exclusiv pe teren. Din fericire am reusit sa pastram rezultatul si sa castigam partida, chiar daca pana la final am stat cu frica egalarii, si cu stigmatul unui penalty acordat absolut gratuit. Citeste tot articolul »»»»»