30.08.2007: Steaua – Bate Borisov = 2-0 [Turul III preliminar UCL]

Reusim sa ne calificam pentru a doua oara in grupele Ligii Campionilor dupa ce ne-am chinuit cu necunoscutii de la Bate Borisov. Totusi, atmosfera mediului a fost una buna spre foarte buna, cu multe steaguri de flututrat, mesaje si torte. Asta pana cand se va adopta legea nedreapta a infractorului Dumitru Dragomir, pentru ca toate acestea vor fi scoase in afara legii. Mesajele afisate au fost: “Frauda in parlament pentru un proiect dement” si “Nu lasam banii si televiziunea sa ne distruga pasiunea”. Deasemenea cei de la Vacarm au avut mesajul:”40 de grade la umbra, Mitica la racoare” iar cei de la Stil Ostil: “Mereu in spatele intereselor politice, nici daca ati putea adevarul nu l-ati zice”

11.08.2007: Steaua-Poli Iasi = 1-0 [Etapa 3]

Datorita sistemului INFECT de acces in stadion, dar si garzilor BGS impuse de conducere, ce au interzis accesul cu aproape orice obiect, nu s-a intrat la acest meci

04.08.2007: Farul Constanta-Steaua = 0-1 [Etapa 2]

Prima deplasare din campionat, la mare, unde nu mai jucasem in august de multi ani, erau premisele unei prezente numeroase. Si asa a si fost, la ora meciului la portile stadionului ajungand peste 1000 de membrii ai celor doua peluze. Surpriza a venit din partea organizatorilor constanteni care s-au sucit in privinta biletelor ce reveneau suporterilor stelisti, renuntand la a mai elibera tichetele de acces. Cu toate eforturile noastre nu am reusit sa patrundem in stadion, au intrat doar cateva persoane ce isi cumparasera bilete in alte sectoare decat cel destinat noua, astfel fiind nevoiti sa gasim terase si baruri cu televizor pentru a putea urmari echipa favorita.