30.03.2008: FC Vaslui – Steaua = 0-1 [Etapa 26]

Un meci destul de important in fata unei echipe ce emite inca pretentii pentru un loc de UEFA in acest sezon. Grupul, numarand 9 insi din Bucuresti, a ajuns undeva in jurul orei 15:45 la stadion.
Un stadion plin, o galerie colorata a echipei gazda ce a afisat o coregrafie si niste mesaje ce au vrut sa loveasca mai mult … conducerea echipei proprii decat suporterii oaspeti. Victoria, deloc convingatoare, ne mentine in lupta pentru primele locuri ale clasamentului, insa jocul si forma aratata nu reusesc inca sa convinga, sa dea un avant in glasuri si un suflu nou suporterului stelist.

23.03.2008: Steaua – UTA Arad = 2-1 [Etapa 25]

20.03.2008: Rapid – Steaua = 0-3 [Etapa 24]

16.03.2008: Steaua – Unirea Urziceni = 1-0 [Etapa 23]

Un meci extraordinar de greu si de o insemnatate capitala in lupta pentru titlul din acest an, cu o formatie puternica-Unirea Urziceni, motivata de un Dan Petrescu ce doreste sa isi afirme calitatile de antrenor.
Prezenta numeroasa a membrilor grupului nostru, ca de altfel a intregii peluze Sud, stadionul fiind aproape plin. Singurul sector gol a fost cel al ‘oaspetilor’ unde au stat circa 30 de oameni adunati de prin parcurile Urziceniului si adusi ‘la oras’.
La inceputul partidei, cei de la Stil Ostil au tinut sa sarbatoreasca cei 5 ani Citeste tot articolul »»»»»

08.03.2008: Pandurii Targu – Jiu-Steaua= 0-1 [Etapa 22]

O partida ce trebuia sa ne aduca cele 3 puncte puse in joc. Asa a fost, dar dupa un meci confuz al jucatorilor nostri si cu mult noroc la inscrierea golului.
Grupul nostru a facut deplasarea cu un microbuz, drumul nefiind intrerupt de nici un incident. Nici macar de obisnuitele filtre ale jandarmeriei. Am intrat fara probleme in stadion, desi am ajuns destul de tarziu, si impreuna cu ceilalti membrii ai peluzelor Sud si Nord am incercat, si uneori am si reusit, sa cantam minute bune. Insa jocul slab al echipei si-a pus amprenta si pe aportul nostru vocal. Putine steaguri de fluturat, in mare parte datorita incertitudinilor legate de aplicarea unei legi absurde de catre organele de ordine.
Grupul nostru a avut un singur mesaj pregatit pentru acest meci:”Lasati-ne sa iubim Steaua asa cum vrem noi!”.
Drumul de intoarcere a fost linistit, ajungand la ora 3 dimineata acasa, si datorita politistilor ce ne-au lasat sa iesim din coloana de masini.

02.03.2008: Steaua-CFR Cluj = 3-1 [Etapa 21]