Adaugat in CRONICI - in data de 17th August 2005

17.08.2005: Steaua – Fc National = 4-0 [Etapa 02]

Steaua a inceput mai slab meciul de aseara dar in final a castigat intr-o maniera clara cele 3 puncte puse in joc, puncte ce, probabil, se vor dovedi importante in economia campionatului.
Grupul Ultras a fost prezent aproape in totalitate la acest meci si alaturi de restul grupurilor din peluza a incercat sa faca o atmosfera frumoasa si sa-si incurajeze cat mai bine echipa. Steagurile noastre au creat ca de fiecare dat un impact vizual foarte bun dar nu am reusit sa fim din punct de vedere vocal la inaltimea prestatiilor obisnuite, acest lucru datorandu-se absentei unor membrii ai peluzei dar si absentei suporterilor din intregul stadion.
Din pacate fotoliul si televizorul s-au dovedit din nou mai confortabile decat sectoarele stadionului pentru o mare parte a suporterilor stelisti. Aseara au fost prezenti doar 8000 de suporteri pe Ghencea si acest lucru ar trebui sa ingrijoreze pe toata lumea. Se pare ca si la noi in tara fotbalul se transforma din ce in ce mai mult intr-un show de televiziune, media spectatorilor pe stadion scazand de la an la an in timp ce numarul telespectatorilor se ingroasa.
In sectorul rezervat suporterilor oaspeti au luat loc in jur de 20 de suporteri ai Nationalului care au fluturat cateva steaguri in culorile echipei. Inca o data de apreciat consecventa lor in ciuda numarului mic.

Subiecte asemanatoare: