Adaugat in CRONICI - in data de 21st September 2005

21.09.2005: Rapid II – Steaua = 8-7 [Cupa Romaniei]

Primul meci in Cupa Romaniei a fost si anul acesta o dezamagire crunta pentru noi. Am vazut cum inca o data echipa noastra este eliminata de niste amatori si cum numele Stelei nu inseamna nimic pentru jucatorii Stelei atunci cand nu e legat de o suma de bani.
Alaturi de celelalte grupuri din Peluza Sud am intrat la tribuna a 2-a, in dreapta sectorului oaspeti. Din pacate ziua , dar mai ales ora disputarii meciului a redus mult numarul baietilor prezenti la aceasta partida. Din nou o lipsa clara de respect fata de suporteri , acest meci putand fi programat in nocturna, mai ales ca era vb de o zi lucratoare. In ciuda numarului mic s-a cantat foarte bine pe intreg parcursul meciului si in ultimele minute ale acestuia s-a aprins si o mica fumigena in sectorul ocupat de noi.
La sfarsitul meciului am fost uimiti de indolenta aratata de majoritatea jucatorilor la iesirea de pe teren. Nu pareau deloc afectati de umilitoarea infrangere, uitand parca numele si istoria echipei la care joaca. Acesti indivizi ce azi imbraca tricoul Stelei (unul fara culorile istorice si fara emblema-rusine conducerii care parca incearca sa dea la o parte traditia pana si de pe echipament) au impresia ca o competitie precum Cupa Romaniei nu are nici o importanta. Cand oare vor intelege ca acest club a atacat orice trofeu existent inca de la infiintare???

Subiecte asemanatoare: