Adaugat in CRONICI - in data de 21st May 2006

21.05.2006: Sportul Studentesc – Steaua = 1-2 [Etapa 28]

Meciul din “Regie” era un meci asteptat cu sufletul la gura de toti stelistii, un meci despre care s-a spus ca va decide campioana. A fost intr-adevar un meci palpitant castigat pe final de echipa noastra, un meci care ne-a tinut in priza pe intreg parcursul celor 90 de minute.
Micutul stadion al Sportului a fost umplut doar pe jumatate de suporterii Stelei, atat datorita pretului biletelor (rusine oamenilor si cluburilor care incearca sa faca incasari record pe seama suporterilor, rusine celor care scumpesc de 6-7 ori biletele inaintea meciurilor cu echipele mari, rusine celor ce au intrarea libera ani de zile si la meciul direct cu noi pun in vanzare bilete cu preturi de sferturile de finala ala cupei UEFA) cat si datorita organizarii proaste a clubului gazda si a Jandarmeriei in ceea ce priveste biletele. Astfel, cateva mii de oameni au ramas la porti, cu banii in mana, uimiti de faptul ca nu se mai vand bilete desi stadionul nu este nici pe departe plin.
Spre deosebire de restul arenei, sectorul oaspeti a fost plin, fiind prezente toate grupurile organziate steliste din ambele peluze. Peluza Sud a fost prezenta in intregime pe stadion, dar din cauza biletelor o parte a stat la tribuna a 2-a.
Prestatie vocala de exceptie, Sudul si intregul sector oaspeti cantand puternic pe tot parcursul meciului in ciuda caldurii apasatoare de la acea ora. De asemenea, steagurile grupului nostru au fost agitatate incontinuu, oferind o imagine frumoasa a celor prezenti in sectorul oaspetilor.
Urmeaza pauza competitionala pt turneul nationalei. Total nepotrivit in opinia noastra, un turneu facut strict din ratiuni financiare, un turneu care rupe campionatul in 2, un turneu care ne oboseste jucatorii. Si pentru ce? Pentru o nationala care ne-a facut de rusine de atatea ori in ultimul an? Dar bineinteles, parerea suporterilor nu conteaza asa ca nu ne ramane decat sa asteptam ultimile 2 meciuri ale returului, sperand ca la sfarsitul acestuia sa ne bucaram pentru un nou titlu adus in vitrina Stelei.

Subiecte asemanatoare: