29.07.2006: Poli Timisoara – Steaua = 0-0 [Etapa 01]

Prima etapa din acest sezon ne-a purtat la Timisoara, in fata primei confruntari importante pe plan intern. Dupa un drum solicitant ce a durat mai bine de 9 ore, am ajuns in oras in jurul orelor 18, tinand permanent legatura cu restul grupurilor ce au facut deplasarea cu trenul. Luand la cunostinta incidentele minore ce au precedat sosirea noastra, ne-am organizat pentru a intampina eventuale incercari de contacte din partea gazdelor. Insa acest lucru a fost imposibil datorita prezentei masive a dispozitivelor de forta de ordine prezente in preajma stadionului. Citeste tot articolul »»»»»

26.07.2006: ND Gorica – Steaua = 0-2 [Preliminarii T2 CL]

Desi unii inca se distrau prin vacante, grupul ULT*RAS si-a sustinut inca din prima deplasare externa a sezonului echipa favorita. Deplasarea nu a fost una chiar usoara pentru noi, avand in vedere ca pana in Slovenia, la Gorica, langa granita cu Italia au fost de parcurs peste 3000 de km. (dus-intors). Cei cinci membri ai grupului nostru au preferat ca mijloc de transport masina personala pentru a se deplasa la primul meci din preliminariile Champions League. Alaturi de noi, cu o alta masina, au mai facut deplasarea alti doi baieti de la Nasty Boys (P.N.) si un membru E.R.A. (P.S.). Citeste tot articolul »»»»»

22.07.2006: Steaua-Rapid = 1-0 [Supercupa Romaniei]

Supercupa Romaniei. Un meci la mijlocul lunii iulie, lucru ce s-a simtit prin numarul de spectatori prezenti aseara pe stadionul din complexul Lia Manoliu. Destui absenti si printre noi, baietii din peluza si din grupuri.
Am intrat pe stadion aproape cu o ora inainte de meci, ne-am pus steagul pe gard si am asteptat cu speranta inceputul meciului in timp ce usor usor sectorul stelistilor se umplea. Grupurile Peluzei Sud au ales sa se pozitioneze la acest meci in peluza rezervata suporterilor stelisti, considerand acest meci ca o deplasare, lucru vizibil si prin afisarea steagurilor de deplasare. Salutam pe aceasta cale apritia unui nou grup in peluza, grupul E.R.A., si le uram toate cele bune. Citeste tot articolul »»»»»