Adaugat in CRONICI - in data de 22nd July 2006

22.07.2006: Steaua-Rapid = 1-0 [Supercupa Romaniei]

Supercupa Romaniei. Un meci la mijlocul lunii iulie, lucru ce s-a simtit prin numarul de spectatori prezenti aseara pe stadionul din complexul Lia Manoliu. Destui absenti si printre noi, baietii din peluza si din grupuri.
Am intrat pe stadion aproape cu o ora inainte de meci, ne-am pus steagul pe gard si am asteptat cu speranta inceputul meciului in timp ce usor usor sectorul stelistilor se umplea. Grupurile Peluzei Sud au ales sa se pozitioneze la acest meci in peluza rezervata suporterilor stelisti, considerand acest meci ca o deplasare, lucru vizibil si prin afisarea steagurilor de deplasare. Salutam pe aceasta cale apritia unui nou grup in peluza, grupul E.R.A., si le uram toate cele bune.
La intrarea echipelor pe teren grupul nostru a afisat mesajul “Unica voastra performanta/Eliminarea in fata noastra” facand referire la sfertul de Cupa Uefa de anul trecut. De asemenea in sectorul ocupat de noi si restul Sudului s-au fluturat si s-au ridicat in permanenta steaguri, aratand asa cum trebuie sa arate cu adevarat o peluza ultra’. Grupul nostru a mai pregatit un mesaj pt acest meci, afisat in prima repriza: “Noni…Corsi’/Back to the roots”, aluzie la schimbarea de sef de galerie care nu a schimbat nimic.
Din punct de vedere vocal s-a cantat destul de bine in conditiile date(prezenta redusa,caldura, lipsa oricaror posibilitati de hidratare) de cele mai multe ori fiind peste rapidistii din cealalta peluza. Atat cantecele dedicate echipei cat si cele adresate rapidistilor au fost in mare parte cantece care din punct de vedere calitativ au fost peste scandari de genul “ne pisam pe voi”, “ceauseii”,”hai rapidu’ hai rapidu’ haidee” etc.
Meciul nu s-a dovedit a fi unul extrem de spectaculos, echipa noastra evoluand fara foarte multi titulari. Golul lui Oprita, inscris in minutul 91 cand nimeni nu mai credea, ne-a aruncat practic intr-o stare euforica de nedescris. In minutele ramase pana la premiere s-au intonat cantece vechi, ironice la adresa performantelor echipei si a suporterilor de langa liniile de tren.

st-rapid_supercupa_06_2 st-rapid_supercupa_06_7 st-rapid_supercupa_06_8

Subiecte asemanatoare: