Adaugat in CRONICI - in data de 13th September 2006

13.09.2006: Dinamo Kiev – Steaua = 1-4 [Meci 1 grupe CL]

Revenindu-ne dupa euforia calificarii in grupele CL, am inceput sa constientizam faptul ca ne asteapta o perioada mai incarcata, cu mai multe meciuri, mai multe deplasari unde va trebui sa ne sustinem echipa. Prima escala europeana a fost la Kiev, intr-o miercuri, la mijlocul lui Septembrie. 1o membrii ULT*RAS au bifat aceasta deplasare, memorabila prin prisma duratei calatoriei cu trenul pe ruta Bucuresti-Cernauti-Kiev si retur (55 de ore), prin patrunderea in vechiul spatiu est-european, poate chiar in inima lui. Un oras linistit, cu multe cladiri in renovare, unde modalitatile de comunicare sunt limitate datorita slabei cunoasteri a limbii engleze.
La ora locala a meciului, 21:45, sectorul ocupat de suporterii romani era foarte animat de steaguri pe doua bete, stegulete de fluturat si incurajari puternice ce nu au contenit pe intreaga durata a partidei. Stadion plin, peste 7o ooo oameni, un sector la peluza cealalata foarte animat, unde s-au aprins torte pe durata a cel putin 1o minute din prima repriza.
Evolutia echipei a fost la inaltime, cele 4 goluri inscrise aducandu-ne 3 puncte ce conteaza enorm in economia grupei. Noaptea de dupa meci am petrecut-o la hotelul unde ne-am cazat, petrecand pana in zorii zilei, cand ne-am indreptat spre gara � cu gandul la cei de acasa.

Subiecte asemanatoare: