Adaugat in CRONICI - in data de 26th September 2006

26.09.2006: Steaua – Olimpique Lyon = 0-3 [Meci 2 grupe CL]

Ne-am intors in Ghencea !!! Uneori nu credeam ca o sa fim atat de emotionati cand o sa revenim pe stadionul ce ne-a adus atatea bucurii. Nu a fost si cazul in aceasta seara. Cu toate ca echipa noastra a incercat sa faca uz de toate resursele disponibile pentru a tine piept unei forte impresionante cum este aceasta echipa a Lyon-ului, nu am reusit decat 44 de minute sa ne concentram asupra jocului. Apoi a urmat o gafa a lui Carlos si poate de acolo s-a rupt jocul. Insa, chiar daca am fost infranti, echipa a jucat bine, ceea ce ne da speranta pentru partidele viitoare.

Grupul nostru a fost prezent in formatie aproape completa (inclusiv baietii din Brasov), si am reusit, impreuna cu ceilalti membrii ai peluzei sa realizam o atmosfera frumoasa pe tot parcursul meciului. Pacat ca la sfarsit nu ne-am putut bucura la fel de mult cum am facut-o dupa meciul de la Kiev, insa avem incredere ca echipa noastra o sa reuseasca sa faca meciuri din ce in ce mai bune in viitor.

Deja incepem sa fim din ce in ce mai deranjati de acei spectatori UEFA, dornici de a vedea un spectacol fotbalistic ca la teatru, de a aplauda, admira si poza vedetele rivalilor din teren si asa mai departe. Fani de doi lei care vor fi taxati de noi mereu, atata timp cat nu vor intelege ca o echipa se sustine din primul pana in ultimul minut, chiar cu o agresivitate vadita fata de adversari, chit ca este vorba de o super vedeta sau de un jucator cvasi-necunoscut.

Protestul fata de abuzurile jandarmilor a continuat la acest meci prin afisarea peste steagurile de gard puse invers a mesajului �IMPUSCATI-NE PE TOTI�. La Peluza Nord, acelasi mesaj, insa in limba engleza. La inceputul celei de-a doua reprize s-a incercat un al doilea act de protest, toti ultrasii din peluza punandu-se in genunchi, cu spatele la teren si mainile la ceafa, timp de 5 minute.
In alta ordine de idei, dezamagitoarea lipsa totala a rivalilor din tribune, suporterii lyonezi lipsind cu desavarsire.

Subiecte asemanatoare: