Adaugat in CRONICI - in data de 1st November 2006

01.11.2006: Real Madrid – Steaua = 1-0 [Meci 4 Grupe CL]

Desi deplasare istorica pentru grup, calatoria si prezenta in sine in capitala Spaniei nu a avut un istoric deosebit. Costurile transportului si distanta semnificativa a facut sa fim prezenti intr-un efectiv foarte redus la aceasta partida din Liga Campionilor. Suntem mandrii insa ca, din nou, am reusit sa fim prezenti si pe Santiago Bernabeu, prin eforturi proprii.
Cu toate ca au fost extrem de multi romani pe arena spaniola, maifestarea si imaginea de ansamblu a fost una deplorabila, asa cum de altfel s-a vazut si la TV. Calitatea indoielnica a majoritatii celor de acolo, multi fara vreo treaba cu ideea de supporter de fotbal, a facut practic imposibila manifestarea intr-o maniera ultra� a putinilor fani veniti din Romania.

Nu au existat nici un fel de probleme cu suporterii madrileni sau cu fortele de ordine. Alaturi de ULT*RAS a mai fost prezent de la Sud si grupul E.R.A. In urma acestui meci, ramanem din nou cu un gust amar in ceea ce priveste linia pe care o ia fotbalul European si strigam cu o mare ura NU FOTBALULUI MODERN!

Subiecte asemanatoare: