Adaugat in CRONICI - in data de 18th November 2006

18.11.2006: Pandurii Tg Jiu – Steaua = 0-0 [Etapa 16]

Inaintea meciului decisiv din Liga Campionilor cu Dinamo Kiev, ne-am deplasat la Targu Jiu pentru ceea ce noi speram sa fie o repetitie pentru partida de marti. Speram ca sa facem un joc mult mai bun decat am etalat in compania celor de la Pandurii.

Grupul ULT*RAS a facut aceasta deplasare cu un microbuz, alaturi de alte microbuze inchiriate de celelalte grupuri din Peluza Sud. Am reusit, cu ajutorul tuturor suporterilor din sectorul rezervat oaspetilor, sa realizam o atmosfera foarte frumoasa prin cantece si prin steagurile ce au fost fluturate neincetat.

Pacat ca taranii din tribune nu stiu ce inseamna demnitate si apartenenta fata de un oras si de echipa locala, aplaudandu-l pe Radoi atunci cand a iesit la incalzire dar injurandu-l la o lovitura libera; scuipandu-l si facand semne obscene spre Nicolita de parca ar fi fost stelisti suparati pentru greseala din meciul cu Real; bucurandu-se deopotriva la eliminarea jucatorului nostru dar si a jucatorului lor. Si nu au facut nici macar ce fac alti cetateni complexati din alte orase “mari” – sa arunce cu pietre spre cei ce au venit din Bucuresti.

In concluzie, o deplasare ce nu a reusit sa ne apropie deloc de primul loc, mai ales in urma semiesecului cainilor, si dupa care ramanem cu impresia ca, cel putin in campionat, nu ne putem concentra pentru a obtine rezultate pozitive.

Subiecte asemanatoare: