24.11.2007: Steaua – Dinamo = 1-0 [Etapa 16]

Derby. “Meciul meciurilor”. Meciul pe care il astepti tot anul, meciul in care vrei sa dai totul, chiar daca devine din ce in ce mai greu datorita jandarmilor si legilor tot mai represive.
Prezenta buna a suporterilor stelisti, stadionul fiind aproape plin cu o ora inainte de inceperea partidei, in ciuda vremii neprietenoase.
Peluza Sud a desfasurat la inceputul meciului o coregrafie cu trimitere directa la PCH. Pe panza ce acoperea aproape intreg sectorul ocupat de noi era desenat un bancomat de la “Banca FC Dinamo” pe al carui afisaj se putea citi “Cont PCH” si insemnele unei extrageri reusite. In partea dreapta, materialul era decupat pentru a lasa loc “chitantelor” ce ieseau sistematic si lent. Practic, reprezentarea unui bon fiscal pentru toate extragerile facute. Erau trecute deplasari ca Danemarca,Manchester,Roma si coregrafiile PCH din ultima vreme. La sfarsitul fiecarei chitante statea inscriptionat “ACHITAT” si “MULTUMIM”. Coregrafia a fost insotita de mesajul: “Mereu finantati/O, voi, unicii ultrasi adevarati”.
Realizarea coregrafiei a decurs fara probleme, toata lumea colaborand exemplar. Imediat dupa ce panza a fost stransa in peluza au fost aprinse fumigene rosii si albastre si cateva torte, totul transformandu-se intr-o ceata ros-albastra extrem de densa. Citeste tot articolul »»»»»