Adaugat in CRONICI - in data de 5th October 2008

04.10.2008: Steaua – CS Otopeni = 1-1 [Etapa 10]

Acum sapte ani, in Divizia D o echipa se zbatea sa se tina pe picioare intr-o serie dificila, la putin timp de la infiintare. Noi, dupa un inceput ezitant, incercam sa ne pastram locul 3 in primul esalon.
Si astazi, aceasta echipa a celui mai mic oras cu reprezentanta in liga I, a reusit sa piarda cele 3 puncte. Pentru ca la un moment dat, le aveau asigurate. Si nu pentru ca au jucat senzational de bine, ci pentru ca marii jucatori ai Stelei au jucat incredibil de prost. E inadmisibil sa ataci 45 de minute si sa nu dai un sut pe poarta si adunatii aia de la otopeni sa suteze periculos de 2 ori + un gol. Asteptam cu deosebit interes scuzele celor implicati, nu ca ar conta foarte mult.
Ca de obicei, suporterii au fost mult peste cei ce se cred jucatorii planetei. S-a cantat bine, tot timpul, acompaniati de multe steaguri de fluturat si pe doua bete.
S-a revenit la obiceiul drag mercenarilor de a pleca imediat la cabine dupa o infrangere, Ogararu trebuind sa fuga dupa ei prin tunel si sa ii intoarca pentru a saluta si Peluza SUD. Pentru asta, numai respect!
Si daca mai e cineva interesat…poze de la Steaua-CS Otopeni

Subiecte asemanatoare: