25.11.2008: Bayern Munchen – Steaua= 3-0 [Meci 5 Champions League]

Ultima deplasare a acestui sezon de “sampion lig” – Munchen. Peluza bavareza ocupa doar sectorul central, aflat la primul nivel al arenei. Multe steaguri mici de fluturat si o prezenta vocala buna pe tot parcursul partidei.
PELUZA SUD a fost reprezentata la acest meci de circa 80 de membri.
A venit minutul 10 al partidei si inelul al treilea al arenei s-a umplut de fum si culoare. Cateva zeci de torte si fumigene plus un strigat de repulsie la adresa celui ce se vrea a fi dictator peste intreaga omenire. Baietii de la Banda au afisat 2 mesaje: “Tu, fara bani pentru Steaua, ce ai mai reprezenta?” si “Buzunare goale la sute de kilometri departare, vise si emotii ale unei tinereti neconventionale”
Nu au trecut 10 minute si am fost retinuti de politia bavareza. Dupa un control la piele am fost condusi catre micuta sectie de politie aflata la parterul arenei. Un nou control amanuntit, o identificare si au urmat 2 ore de stat dupa gratii. Intr-un final, tarziu in noapte, dupa niste declaratii ne-au fost returnate obiectele personale in pungi de plastic sigilate si am fost lasati sa plecam acasa.

21.11.2008: Universitatea Craiova – Steaua = 0-0 [Etapa 16]

RESTUL SUNT LA TV. ACOLO UNDE NE VRETI.

15.11.2008: Steaua-Poli Timisoara = 2-2 [Etapa 15]

Filmul cu incidentele de la Peluza SUD Steaua, din interiorul stadionului cat si de afara. Fara alte comentarii.

09.11.2008: Rapid – Steaua = 0-0 [Etapa 14]

Ce ramane dupa acest meci incredibil de prost – cu toate ca am avut o bara si o mare ocazie, este o coregrafie ce a iesit perfect si o sustinere buna a echipei timp de 65 de minute. Pacat ca spre final, tot ce s-a auzit in ‘mirificul’ stadion au fost injuraturi de ambele parti.
Urmeaza inca 4 meciuri decisive pentru Steaua si pentru Dorinel, la finalul carora vom afla cu adevarat unde ne aflam din punct de vedere fotbalistic.
Coregrafia cu mesajul:”Premiul pentru intreaga activitate PN96″

05.11.2008: Olympique Lyon – Steaua= 2-0 [Meci 4 Champions League]

4300 de kilometri, 2 avioane, 3 trenuri, 3 autocare, o greva in transporturile din Franta pentru un meci anost.
Poze Olympique Lyon-Steaua= 2-0

01.11.2008: Dinamo – Steaua = 1-1 [Etapa 13]

REAL SAU VIRTUAL, CLASICUL MUIE DINAMO!

Unicul DERBY. Un meci asteptat de multi de cand a inceput campionatul. Dupa o intreaga ‘aventura’ legata de biletele de acces, intr-un final au reusit sa ajunga pe stadion 700 de stelisti. Ce au realizat acolo, se vede in poze. Mesaje scoase din 3 in 3 minute, fumigene, si o coregrafie ce a iesit aproape perfect, desi era din fasii de panza, a intregit spectacolul oferit de cele doua peluze steliste.
Real sau virtual clasicul MUIE DINAMO a fost mesajul de pe coregrafie, ce a reusit sa reduca la tacere stadionul din Stefan cel Mare. S-a cantat bine, in ciuda numarului mic (si ajutati si de deschiderea rapida de scor) reusind in foarte multe ocazii sa fim peste miile de spartani din tribune.
De remarcat cele 50 de torte aprinse de caini la inceputul partide, dar atat. Mesajele au fost facute in graba, pe acelasi subiect obsedant pentru ei-gigi si fara pic de imaginatie. Despre sud-ul lor, nimic de spus in afara de 3 torte aprinse si aruncate spre noi, una ajungand in jandarmi.
Punctul negativ al ambelor tabere a fost lipsa steagurilor de lfuturat, ceea ce a facut ca impactul vizual sa fie mult scazut.
Mesajele afisate au fost: “Un bun rezultat va poate scapa de orice pacat (Nucleo)”, “Real sau virtual clasicul MUIE DINAMO”, “De ce la orice meci doar 1000 vin, iar cand jucati cu Steaua e stadionul plin?” (PN), “Asa zisii spartani ne ocoliti de ceva ani” (Shadows), “Demostrati ca ne meritati” (Outlaws), “Ultrasi fara onoare, ascunsi dupa steaguri personale” (Shadows), “Vreti sa faceti fenomen cu noi? Cand o sa incetati sa asteptati la scara cate 22?” (Roosters), “In 12 ani, v-ati umplut de bani…”, “Vreti sa jucati cu echipe mari, treziti-va … v-au scos niste pescari” (PN), “E posibil ca cel de langa tine sa fi mers la Roma … pe banii tai” (ULTRAS), “Ziua dreptatii NEClarifica de ce in uefa nu joaca idotii” (Shadows), “Cu NEC o ardeati dezbracati, v-ati mirat cand ati vazut barbati adevarati?” (ULTRAS).
Poze Dinamo – Steaua: