Adaugat in CRONICI - in data de 3rd August 2009

02.08.2009: Ceahlaul Piatra Neamt-Steaua = 0-2 [Etapa 1]

Sortii au facut ca prima etapa sa se desfasoare la Piatra Neamt. Iar destinul a facut ca unul dintre noi sa ne paraseasca. Astfel se justifica prezenta foarte redusa la acest meci, sute de stelisti conducandu-l pe CASETA pe ultimul drum, in detrimentul deplasarii.
La meci s-a cantat bine tinand cont de efectivul redus, melodia “treceti batalioane romane carpatii” fiind intonata de aproape tot sectorul – fiind melodia preferata a lui Caseta; iar pe gard am afisat mesajul: “Si cu legea in vigoare, tot prezenti in deplasare“, alaturi de el fiind o alta panza pe care era desenata o caseta cu numele “Cu noi” si inca un mesaj: “RIP Caseta“. De partea cealalta, nemtenii au format un grup compact si au incercat sa isi incurajeze echipa cu traditionalul “Ceahlaul, Ceahlaul”, insa fara prea mari rezultate. De precizat ca le-au trebuit 5 minute sa isi dea seama ca au pus invers pe gard, steagul de grup.
O deplasare foarte lunga – ne-am reintors in Bucuresti dupa 27 de ore, dar deosebit de frumoasa. Urmeaza alta, la o distanta mult mai mare, si unde la finalul partidei dorim sa fim calificati in ultimul act dinaintea grupelor Uefa Cup.

Poze Ceahlaul Piatra Neamt-Steaua = 2-0 [Etapa 1]

Subiecte asemanatoare: