Adaugat in CRONICI - in data de 20th February 2015

COMUNICAT ULT*RAS – 20.02.2015 | UN CLUB CURAT MAI PRESUS DE TOATE

Aparitia motivarii Inaltei Curti de Casatie si Justitie ne confirma faptul ca linia pe care ne-am insusit-o inca din primul comunicat este linia adevarului si a corectitudinii. Data fiind complexitatatea intregului tablou, am preferat mereu sa cautam acte si dovezi in sprijinul suspiciunilor si banuielilor. Astazi le avem.
A fost nevoie de o lunga serie de procese si de munca unui jurist devotat pentru a scoate la lumina un adevar pe care toti il stiam – cedarea clubului a fost o escrocherie tipic romanesca in stilul anilor ’90. Dincolo de speta apartenentei marcii, instanta ridica semne de intrebare privind legalitatea protocolului semnat la vremea respectiva de CSA.
“reaua credinta sanctioneaza comportamentele care contravin principiilor recunoscute de conduita etica sau uzantelor comerciale cinstite”
“in evaluarea intentiei frauduloase la inregistrarea marcii este important faptul ca in conducerea intimatei parate se regaseau la data depunerii cererii de inregistrare a marcii, persoane care au facut parte din conducerea Asociatiei Fotbal Club Steaua Bucuresti, care, de altfel a fost si fondatoarea SC FC Steaua Bucuresti SA, care cunosteau astfel situatia marcii mentionate in protocol” ==>

Motivarea ICCJ poate si trebuie sa stea la baza unei anchete in cadrul MAPN, prin care sa se stabileasca in ce masura decidentii acelor vremuri au pagubit CSA, iar prin existenta indiciilor temeinice sa se sesizeze institutiile abilitate.
Consideram ca astfel, STEAUA se desparte irevocabil de impostorii care in mod ilegal au sustinut ca acest club le apartine si singurul drum de urmat este cel al infiintarii unei echipe de fotbal profesionist in orice asociere corecta, stabilita in urma unei analize serioase a CSA ului, neimplicand nici unul din personajele care au avut de a face cu deciziile gresite luate in trecut.
In urma celor evidentiate prin motivarea ICCJ se lamureste si situatia actualei FCSB care prin reprezentantii lor au incercat sa ascunda adevarul si continua sa puna in scena un spectacol jenant. Le cerem reprezentantilor FCSB sa inceteze imediat circul prin care arunca in derizoriu spiritul suporterilor stelisti.

Solicitam comisiilor juridice ale FRF si LPF punerea imediata in acord cu decizia ICCJ, instiintarea UEFA si emiterea unui punct de vedere oficial in privinta faptului ca, asa cum se arata in motivare, PALMARESUL NU A APARTINUT NICIODATA actualului FCSB.
Anii trec, idealurile raman, iar Ochii care nu se vad…nu uita si nu iarta…

Motivare ICCJ Steaua Bucuresti

Motivare ICCJ Steaua Bucuresti

Motivare ICCJ Steaua Bucuresti

Motivare ICCJ Steaua Bucuresti

Motivare ICCJ Steaua Bucuresti

Motivare ICCJ Steaua Bucuresti

Motivare ICCJ Steaua Bucuresti

Subiecte asemanatoare: