20.08.2005: Poli Timisoara – Steaua = 0-0 [Etapa 03]

ULT*RAS-ul a facut aceasta deplasare cu microbuzul, dar si cu masini personale. Desi a fost o deplasare costisitoare pt. care am platit fiecare 600.000 lei plus biletul de meci, un drum lung si chinuitor, atat la dus cat si la intors, din nou am fost cel mai numeros grup prezent. Datorita inundatiilor din tara, a trebuit sa facem un ocol de aproape 300 de km. pentru a ajunge sa ne sustinem echipa favorita. Alaturi de noi au fost prezente si toate sectiunile grupului noastru. Odata ajunsi la stadion, cu biletele cumparate, am intrat pe Dan Paltinisanu, alaturi de restul grupurilor din Sud, intr-o zona oarecum separata de restul sustinatorilor Stelei, deasupra tunelului de intrare de la peluza nordica. Citeste tot articolul »»»»»

17.08.2005: Steaua – Fc National = 4-0 [Etapa 02]

Steaua a inceput mai slab meciul de aseara dar in final a castigat intr-o maniera clara cele 3 puncte puse in joc, puncte ce, probabil, se vor dovedi importante in economia campionatului.
Grupul Ultras a fost prezent aproape in totalitate la acest meci si alaturi de restul grupurilor din peluza a incercat sa faca o atmosfera frumoasa si sa-si incurajeze cat mai bine echipa. Steagurile noastre au creat ca de fiecare dat un impact vizual foarte bun dar nu am reusit sa fim din punct de vedere vocal la inaltimea prestatiilor obisnuite, acest lucru datorandu-se absentei unor membrii ai peluzei dar si absentei suporterilor din intregul stadion. Citeste tot articolul »»»»»

10.08.2005: Steaua – Rosenborg = 1-1 [Tur III Preliminar UEFA]

Steaua a jucat bine aseara, dar ratarile si ghinionul au facut ca meciul sa se termine la egalitate.
Sudul stelist a fost aseara la inaltime. Toate grupurile au stat grupate si cantecele noastre s-au auzit foarte bine. Multe steaguri de 2 bete si de fluturat au creat o pata de culoare si o imagine de invidiat pentru multe peluze. De asemenea cantecele noastre au fost cantate (uneori) si de cei de la tribuna a II-a. Grupul Ultras a fost prezent aproape in totalitate la meci. Alaturi de noi au fost prezenti si baietii din Brasov si Aiud. Putea sa fie si mai bine, Peluza Sud pregatind pentru acest meci o coregrafie impotriva abuzurilor repetate ale Jandarmeriei. Citeste tot articolul »»»»»

06.08.2005: FC Arges – Steaua = 0-1 [Etapa 1]

Sortii au vrut ca prima deplasare a sezonului 2005-2006 sa fie la Pitesti. Va fi probabil si cea mai scurta.
Am facut deplasarea cu un microbuz inchiriat si in drumul spre Pitesti nu s-a inregistrat nici un incident neplacut. Alaturi de noi au fost si membrii sectiunilor din Aiud, Brasov si Sibiu. Odata ajunsi acolo ne-am intalnit cu restul grupurilor din Peluza Sud, care au facut deplasarea cu trenul si ne-am indreptat impreuna catre stadion.
Din pacate timpul petrecut pe arena din Trivale a fost foarte scurt. La cateva minute dupa inceperea meciului aflam ca afara, membri ai grupurilor din PN nu erau lasati sa intre si erau agresati de catre jandarmi. Citeste tot articolul »»»»»

03.08.2005: Steaua – Shelbourne = 4-1 [Tur II Preliminar UEFA]

Steaua a invins aseara si s-a calificat, dar din pacate bucuria ne-a fost umbrita din nou de abuzurile jandarmilor care si-au dat (pentru a cata oara) in petec.
Am intrat grupati pe stadion cu aproximativ o ora inainte de inceperea meciului si am inceput sa ne incurajam echipa. Pe parcursul minutelor ramase pana la inceperea partidei si chiar dupa, aflam ca membri ai grupurilor din Sud ce veneau singuri la poarta de acces din peluza erau opriti, legitimati si amendati pentru diferite motive. Si acesti baieti nici nu intrasera pe stadion!!! Multi dintre cei ce au incercat sa fotografieze sau sa filmeze abuzurile au fost bruscati si chiar au fost la un pas sa fie deposedati de aparate.
In minutul 10 am hotarat sa iesim afara pentru a rezolva situatia. Citeste tot articolul »»»»»