25.09.2005: Poli Iasi – Steaua = 0-1 [Etapa 07]

Steaua a castigat la Iasi dupa un meci greu.Speram ca punctele se vor dovedi importante pentru acest campionat. Peluza Sud a fost prezenta la meci doar prin cativa membri ajunsi in interiorul stadionului. Din pacate printre ei nici un membru al grupului nostru. Citeste tot articolul »»»»»

21.09.2005: Rapid II – Steaua = 8-7 [Cupa Romaniei]

Primul meci in Cupa Romaniei a fost si anul acesta o dezamagire crunta pentru noi. Am vazut cum inca o data echipa noastra este eliminata de niste amatori si cum numele Stelei nu inseamna nimic pentru jucatorii Stelei atunci cand nu e legat de o suma de bani.
Alaturi de celelalte grupuri din Peluza Sud am intrat la tribuna a 2-a, in dreapta sectorului oaspeti. Din pacate ziua , dar mai ales ora disputarii meciului a redus mult numarul baietilor prezenti la aceasta partida. Din nou o lipsa clara de respect fata de suporteri , acest meci putand fi programat in nocturna, mai ales ca era vb de o zi lucratoare. In ciuda numarului mic s-a cantat foarte bine pe intreg parcursul meciului si in ultimele minute ale acestuia s-a aprins si o mica fumigena in sectorul ocupat de noi. Citeste tot articolul »»»»»

18.09.2005: Steaua – Dinamo = 2-2 [Etapa 06]

Dupa intamplarile nefericite ce au primejduit insasi existenta peluzei, toate grupurile din Sud au fost prezente duminica seara la derby asumandu-si orice risc pt a fi alaturi de Steaua. Sectoarele rezervate oaspetilor au fost separate de restul peluzei de 2 cordoane de jandarmi intarite cu garduri de protectie. Aceste cordoane au facut imposibil orice contact intre cele 2 grupuri.
Echipa noastra a inceput foarte bine meciul si a deschis repede scorul. Golul de 2-0 si mai ales jocul bun al favoritilor ne-au dat mari sperante pentru acest derby. Citeste tot articolul »»»»»