21.05.2006: Sportul Studentesc – Steaua = 1-2 [Etapa 28]

Meciul din “Regie” era un meci asteptat cu sufletul la gura de toti stelistii, un meci despre care s-a spus ca va decide campioana. A fost intr-adevar un meci palpitant castigat pe final de echipa noastra, un meci care ne-a tinut in priza pe intreg parcursul celor 90 de minute.
Micutul stadion al Sportului a fost umplut doar pe jumatate de suporterii Stelei, atat datorita pretului biletelor (rusine oamenilor si cluburilor care incearca sa faca incasari record pe seama suporterilor, rusine celor care scumpesc de 6-7 ori biletele inaintea meciurilor cu echipele mari, rusine celor ce au intrarea libera ani de zile si la meciul direct cu noi pun in vanzare bilete cu preturi de sferturile de finala ala cupei UEFA) cat si datorita organizarii proaste a clubului gazda si a Jandarmeriei in ceea ce priveste biletele. Citeste tot articolul »»»»»

17.05.2006: FCM Bacau – Steaua = 0-2 [Etapa 23]

Un meci programat intr-o zi lucratoare si la o ora aproape imposibila pentru cei care au lucrat in acea zi. Programarea a fost facuta in functie de turneul organizat de FRF si de doleantele televiziunilor ce transmiteau meciuri in seara respectiva. S-a tinut cont de orice in afara de suporter.
Cu toate aceste impedimente am reusit sa ajungem in numar mare la Bacau, Peluza Sud fiind reprezentata de peste 60 de membri, ajunsi la Bacau cu trenul sau masinile personale.
Baietii ajunsi in oras cu primul tren, au testat vigilenta gazdelor, rapindu-le toate steagurile de pe gardul stadionului, cuprinsi de amuzament si de voie buna. Cu alte cuvinte distractia diminetii a fost adunarea carpelor bacauane de pe gard. Citeste tot articolul »»»»»

13.05.2006: Steaua – Cfr Cluj = 2-0 [Etapa 27]

Prezenta buna la meci. Au fost afisate doua mesaje ‘Pentru culori pana la capat luptati!‘ si ‘10 mai sarbatoare in cadru organizat. motivul? unul pueril si de rahat!
Poze Steaua – Cfr Cluj = 2-0 [Etapa 27]

07.05.2006: HCM Constanta – Steaua = 34-28

Dupa 900 de kilometri parcursi pentru deplasarea de la Bistrita, si la doar cateva zeci de minute de stat in Bucuresti, ne-am urcat in trenul ce trebuia sa ne duca la Constanta, la meciul ce il asteptam de o saptamana. Ajunsi in Constanta la ora 10, am fost sa ne cumparam bilete pentru aceasta partida pentru ca stiam ca este un interes foarte mare suscitat de acesta semifinala de cupa, in ciuda pretului destul de ridicat (100.000 lei) pentru o confruntare de handbal. Pana la ora 17 ne-am plimbat prin oras si pe plaja din Mamaia, intr-o atmosfera mai mult decat relaxanta. Ajunsi in sala am observat “vulcanul” ce statea sa erupa (peste 1500 de persoane), intre fanii din Constanta gasindu-si loc si 50 de sustinatori ai echipei Steaua. Citeste tot articolul »»»»»

06.05.2006: Gloria Bistrita – Steaua = 1-0 [Etapa 26]

Din pacate echipa noastra nu a putut obtine nici un punct la Bistrita, punctele pierdute ar putea fi destul de importante in lupta pentru titlul de campioana. Jocul bun in aparare al bistritenilor, ratarile noastre, precum si unele decizii suspecte ale arbitrilor au facut ca tabela sa ramana neschimbata dupa golul gazdelor.
Grupul Ultras a fost prezent si in aceasta deplasare cu un numar ridicat de membri. O parte dintre noi au plecat cu trenul vineri noapte alaturi de restul Peluzei Sud si cealalta parte a plecat sambata dimineata cu masinile personale.Alaturi de noi au fost si baietii de la Ultras Brasov.Impreuna am fost cam 60 de persoane. O deplasare speciala pentru noi, in fiecare an un motiv de distractie. Nici de aceasta data nu s-a facut exceptie, intreaga excursie fiind o amintire frumoasa pentru noi toti. Citeste tot articolul »»»»»

03.05.2006: Steaua – Pandurii Tg Jiu = 1-0 [Etapa 20] (restanta)

Iata ca am reusit sa ne impunem in prima restanta din campionat, castigand la limita, prin “ajutorul” dat de Naicu – un autogol ce poate valora cat un campionat. Echipa a parut mai dornica de a castiga decat in meciul cu rapid, dar adversarul nostru de astazi nu a venit in Bucuresti decat pentru a scoate un rezultat de egalitate. Am dominat copios jocul, dar ne lipseste un om la finalizare pentru a fructifica ocaziile (atatea cate sunt) intr-un mod desisiv. De multe ori Dica a jucat fundas central (cel mult mijlocas) si Radoi atacant, ceea ce nu este prea normal. In a doua repriza echipa a jucat mult mai hotarat, avand mai multe incercari de a strapunge o aparare foarte bine organizata. Am castigat totusi cele 3 puncte puse in joc, ceea ce este foarte important, mai ales pentru moralul jucatorilor. Citeste tot articolul »»»»»