26.10.2008: Steaua – Gloria Buzau = 1-1 [Etapa 12]

Dupa un asemenea meci, raman doar mesajele afisate:
Bateti Dinamo” (ULTRAS), “Laca, un simbol adevarat, doar de suporteri onorat” (Vacarm),”Eterna legenda a celor 2 culori sfinte, pentru totdeauna mai presus de orice cuvinte” (Banda Ultra), “Din inima iti rostim numele, dar nu pentru ultima oara, te asteptam langa noi, iubirea pentru tine n-o sa moara” (Vacarm), “Fara goarne-cantati cu noi“, “Respect George si Mirel.Atat!” (Vacarm)
Poze Steaua – Gloria Buzau:

21.10.2008: Steaua – Olympique Lyon= 3-5 [Meci 3 Champions League]

Dupa 5 meciuri fara victorie , asa cum multi isi doreau, si noi speram si credeam cu tarie ca este momentul nostru, ca ne putem reveni . Am inceput meciul fluturand zeci de steaguri si cantand din rasputeri. Nu trecusera nici 15 minute si conduceam adversarul cu 2-0. Imediat jucatorii nostrii au facut pasul inapoi si inevitabilul s-a produs, am fost egalati inainte de a intra la cabine, totusi am izbutit sa mai scuturam o data plasa franceza pana la pauza. Repriza a doua a apartinut in totalitate adeversarilor, jucatorii nostri fiind clar in imposibilitatea practicarii unui fotbal elementar. Francezii ne-au administrat un 3-0 scurt, facand ca scorul la finalul celor 90 de minute sa fie 5-3 in favoarea lor.
In timpul partidei a fost afisat mesajul : “Ignorati de 10 ani o competitie ce nu aduce bani” (Banda Ultra), aratand ca ne-am pastrat pozitia cu privire la atitudinea majoritatii jucatorilor ce imbraca echipamentul Stelei.

Poze Steaua-Olympique Lyon:

Jandarmii se excita cand bat suporterii

La Galati, mai multi suporteri ai echipei Steaua, au fost retinuti de catre politia comunitara, dusi la sectie si TORTURATI. Veti spune ca e un cuvant dur, dar nu se compara cu ce au trait ei in acea zi. Autoritatile incearca sa musamalizeze acest incident. Nu stim daca este o caracteristica a zonei moldave, insa, in arhiva noastra avem un film in care jandarmii din Vaslui recunosteau ca se EXCITA atunci cand ii bat pe suporterii echipelor de fotbal (desi probabil ca la fel se simteau daca erau niste cersetori sau hoti marunti). Astfel se contureaza profilul deviant al celor ce sunt angajati in aceste structuri de aparare a sigurantei cetateanului.

18.10.2008: Otelul Galati – Steaua = 2-0 [Etapa 11]

Zeci de masini mici, microbuze, trenuri. Cam 300 de suporteri au parcurs 500 de kilometri pentru a fi umiliti inca o data de jucatorii ce alcatuiesc echipa Stelei. Si George, cu exceptia ta si a inca unui jucator, oricine ar fi rupt acel mesaj nu ar mai fi facut multe minute in tricoul ros-albastru. Si, cu toata admiratia ce ti-o purtam, nu mai repeta astfel de gesturi.
Si pentru ca a venit vorba de mesaje, au fost afisate: “Dorinta fanilor, umbrita de mirajul banilor” (Glas) si “Cupa Romaniei, un trofeu pentru orgoliu si onoare, ignorat de un fotbal condus doar de conturi bancare” (Banda Ultra)
Cu toate acestea, exceptand rezultatul final, drumul lung, ploaia, cele 2 accidente si refuzurile restaurantelor de a ne servi, aceasta deplasare a fost una din cele mai amuzante din ultimii ani.
Poze Otelul Galati-Steaua:

14.10.2008: Sportul Studentesc – Steaua = 2-0 [Cupa Romaniei]

In fiecare an speram ca o sa fie altfel. Ca o sa castigam din nou acest trofeu. O sa ajungem ca in romanele lui Dumas, sa facem mesaje dupa douazeci de ani de esecuri. Pentru ca avand o asemenea ‘dorinta’ de a invinge, probabil copiii nostri vor vedea Steaua triumfand in Cupa Romaniei.
Pacat de cei 400 de suporteri ce au facut deplasarea in pofida zilei de disputare a partidei, pacat de coregrafia finantata de AISS si realizata de baietii din SUD, pacat de mesajele afisate pe parcursul partidei, pacat de steagurile fluturate si de vocile ragusite, pacat ….
Prin ‘bunavointa’ ligii, avem deplasare vineri la ora 15’00 la Galati. In urma partidei de astazi, ne intrebam pentru ce se mai fac atatea decalari in etapele ligii I, daca oricum jucam ca niste cizme si ratam obiectiv dupa obiectiv?

Poze Sportul Studentesc – Steaua

CUPA – O CHESTIUNE DE ONOARE

04.10.2008: Steaua – CS Otopeni = 1-1 [Etapa 10]

Acum sapte ani, in Divizia D o echipa se zbatea sa se tina pe picioare intr-o serie dificila, la putin timp de la infiintare. Noi, dupa un inceput ezitant, incercam sa ne pastram locul 3 in primul esalon.
Si astazi, aceasta echipa a celui mai mic oras cu reprezentanta in liga I, a reusit sa piarda cele 3 puncte. Pentru ca la un moment dat, le aveau asigurate. Si nu pentru ca au jucat senzational de bine, ci pentru ca marii jucatori ai Stelei au jucat incredibil de prost. E inadmisibil sa ataci 45 de minute si sa nu dai un sut pe poarta si adunatii aia de la otopeni sa suteze periculos de 2 ori + un gol. Asteptam cu deosebit interes scuzele celor implicati, nu ca ar conta foarte mult.
Ca de obicei, suporterii au fost mult peste cei ce se cred jucatorii planetei. S-a cantat bine, tot timpul, acompaniati de multe steaguri de fluturat si pe doua bete.
S-a revenit la obiceiul drag mercenarilor de a pleca imediat la cabine dupa o infrangere, Ogararu trebuind sa fuga dupa ei prin tunel si sa ii intoarca pentru a saluta si Peluza SUD. Pentru asta, numai respect!
Si daca mai e cineva interesat…poze de la Steaua-CS Otopeni